Jag är så arg!

Nu är jag så jä*la förbannad. Att folk ska hålla på att bete sig som svin och inte kan se skillnad på mitt och ditt... Man ska ge fan i andras saker, något som man brukar få lära sig tidigt i livet vilket du/ni troligtvis inte har fått!

Någon jä*el har alltså gjort inbrott i våra förråd under natten. Dem har slitit upp gångjärnen på båda förråden, och försökt hitta något av värde vilket dem troligtvis inte har gjort. Vi tror inte att dem tagit något iallafall, som tur väl är. Dock så har vi inte hunnit kolla ordentligt och jag själv har faktiskt ingen riktig koll på vad som fanns och inte fanns där då vi nyligen slängde mycket grejer. Vi tror som sagt inte att dem tog något. Men dem har ju gjort både oreda och tagit sönder både lådor och saker..

Så irriterande, speciellt när vi flyttar om bara en vecka.. Och extra irriterande att det ena förrådet var tomt tills för någon vecka sedan med.

Jag förstår verkligen inte hur och varför man vill förstöra så mycket för någon annan människa? Förstår man ens att det är det man gör?

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Riktigt tråkigt! 😡
nouw.com/sillyme