Jace sovställningar

Alla vi som har barn har nog hittat dem någon gång i en rolig, intressant, gullig eller helt obegriplig sovställning. Och vi har nog alla frågat oss någon eller kanske många gånger, Hur kan det där vara skönt?! Ja ni vet säkert den där känslan när man kommer in och ser dem ligga där på mage med rumpan upp i vädret, eller när man kanske ser dem med ansiktet upptryckt i ett hörn eller den klassiska när dem lagt sig på raklång på bredden om ni förstår vad jag menar. Haha ja man får sig allt ett gått skratt och ett stort leende på läpparna när man ser vad dem kan hitta på dessa små liven under deras magiska resor i drömmarnas land.

Och det som alltid har förundrat mig mest är hur dessa små liven som inte en kan åla eller krypa (inte kunde fören igår iallafall) kan vända sig och hamna med huvudet nere vid fötterna? Hur fungerar det egentligen?
Haha ja vad dem kan de små! Så nu tänkte jag att ni skulle få se några typiska Jace ställningar som jag lyckats fånga på kort! Hoppas det kan roa er lika mycket som det roar mig!
Kan tillägga att jag brukar lägga honom till rätta om jag ser att han ligger väldigt konstigt!


Gillar

Kommentarer