Hundvakt

Hejsan mina kära läsare!❤

Hur har er dag varit? Min har iallafall varit bra och väldigt lugn. Vi vaknade nämligen upp hemma hos mina föräldrar eftersom vi skulle vara hundvakter åt deras hund medan dem shoppade loss på Ullared.
Och med det dåliga vädret som vatit idag så blev det helt enkelt att hålla sig inne under hela förmiddagen. Det har verkligen blåst storm här idag och för Jace blir det då lite små svårt att vara ute då hans balans inte är den bästa när det blåser så mycket. 

Så förmiddagen spenderade vi inne med lite mys och bus på övervåningen fram tills lunchen då Jace sen sov i några timmar. Han vaknade lagpm tills Ted var hemma och vi passade då på att klä på oss lite kläder och gå ut. Det blåste fortfaranfe otroligt mycket och Jace tumlade runt där på marken ett par gånger med världens leende. Men har man en liten kille som älskar att vara ute så får man helt enkelt ta och gå ut trotts att det inte är det optimala vädret för honom. Det gör ju honom så glad att få vara ute och det är det viktigaste för mig.
Så vi gick runt lite, klappade kaninerna, lekte i sandlådan och bara njöt av en otroligt glad och tidigare rastlös litrn kille som verkligen fick utlopp för sin energi. Jag passade även på att sno åt mig lite bär från mina föräldrars bärbuskar under tiden som Ted grillade och Jace traskade runt.
Åh va jag längtar efter att skaffa hus och själv kunna ha en massa bärbuskar, fruktträd etc. Det är så mysigt och rogivande enligt mig, samt att det är otroligt gott både enligt mig och min lilla hjälpreda som åt upp det jag la i burkarna.
Det finns verkligen inget stopp i denna lilla killen som nog åt uppe emot 30-50 krusbär och dubbelt så mycket vinbär, samt en gigantisk portion med middag direkt efteråt. Men det gör inget, det är ju inte varje dag som man får äta massa färska bär, och enligt mig gör det inget att han äter mycket grönsaker, frukter och bär.

När maten var klar gick vi in och åt och efter det gick jag ut en stund till och plockade lite mer bär fram tills det började regna. Sen satt vi bara uppe i soffan och mös hela lilla familjen och väntade in mina föräldrar som kom hem runt halv 7 och visade upp vad dem köpt, samt la över våra grejer i en kasse så att vi kunde ta med dem hem. Innan det var dags att dra sig hemåt så pratade vi lite, packade ihop våra grejer och faktiskt orde Jace redo för natten så att det bara var att lägga honom när vi kom hem.

Här hemma är det nu dags för oss föräldrar att krypa till kojs för imorgon är det ännu en arbetsdag för Ted och vi ska även passa på att städa lite imorgon så att vi inte har allt för mycket att göra under storstädningen. Så nu säger jag godnatt och hoppas ayt ni alla kommer sova super gott!

Gillar

Kommentarer