Grattis till männen i mitt liv!

Då är snart den här dagen slut och jag tänkte att jag skulle avsluta den med att berätta hur fantastiska min pappa och jace pappa( min sambo) är. Jag vill ta denna dagen i akt och få berätta hur mycket dem betyder för oss och hur mycket vi älskar dem!

Pappa, min underbara pappa! Han som alltid kan få mig att le och skratta, han som kan vara så jobbig att det blir roligt och till och med så där roligt töntigt, som många tonåringar skulle bli illröda av. Men inte jag, för det är precis sån som min pappa är och han är inte ett dugg pinsam. Min pappa som har världens varmaste,mjukaste och tryggaste famn som jag verkligen älskar att få krama. Att fortfarande få krypa upp bredvid honom och luta mig mot honom som man gjorde när man var liten.
Min pappa som jag saknar så det gör ont i veckorna när han är iväg och jobbar och som jag varje gång kramar lite extra bara för att jag egentligen inte vill åka/ vill att han ska åka. Min fantastiska underbara pappa som finns där för mig genom allt här i livet, som svarar bara för att hjälpa mig med den här förbenade samhällskursen, som så många gånger har kört hit på bara någon minut för att han varit orolig eller för att jag har mått dåligt. Min pappa som skulle gå över berg för mig, han som ställer upp för mig och skulle göra vad som helst för mig.

Min pappa, min underbara pappa som är universums bästa morfar till min underbara son. Som alltid tänker på mitt, Jace och Teds bästa. Han som kan diskutera i timmar och som man sällan vinner över, och som vet så otroligt mycket om så otroligt många olika saker. Min pappa, som konstigt nog är en värre shoppaholic till Jace än vad jag och mamma är, men som skiner upp varje gång han ger Jace något nytt. Han som kan verka så stark för omvärlden och inger så mycket respekt, men som egentligen är som sockervadd inuti. Min starka starka pappa, min stora förebild!

Jag har helt enkelt universums bästa pappa och jag älskar honom så otroligt mycket!


Min fina underbara sambo, mannen i mitt liv och min underbara sons fantastiska pappa.
Jag trodde aldrig den där sommarkvällen för snart 2,5 år sedan att den här killen som jag träffade idag skulle jag leva ihop med. Att den här killen som jag egentligen inte ville träffa då jag ville vara själv med min vän, skulle bli pappa till mina barn. Att jag skulle sitta här på min sons och fästmans första farsdag med den här underbara mannen och känna sån otrolig lycka.
Men tänk att här är vi idag starkare än någonsin, lyckliga som bara den och på väg in i ett nytt kapitel i vår framtid tillsammans.
Min fantastiska stöttepelare som alltid finns där, som står ut med mina tjuriga miner och med mitt tjat. Han som älskar mig vad jag än har på mig, hur jag än ser ut och vilket humör jag än är på. Han som haft oturen att få leva med mig som kan vara ganska krävande och jobbig, men som gör det galant! Min bättre hälft som gör mig till en bättre människa, han som alltid tror på mig och som överöser mig med komplimanger och kärlek. Min underbara älskling som får mig att skratta när jag är som argast och som trotts att jag surar alltid drar fram ett leende. Han som vet vilka knäppa röster som kan få mig att skratta och som är gosigare än en teddybjörn. Mitt hjärta som alltid är så snäll och underbar och som alltid sätter mina behov först.
Den perfekta mannen för mig och den perfekta pappan till mina barn. Jace fantastiska pappa som gör att mina ögon tindrar varje gång jag ser på dem. Han som bara blir snyggare och snyggare i mina ögon och som jag älskar mer och mer. Han som jag vill ha fler barn ihop med och som är den bästa pappan i hela universum. Han som jag har fått en helt fantastiskt, underbar och supersöt son ihop med. En helt fantastisk liten kille som vi älskar mer än något annat i livet och som är helt perfekt.
Du och Jace är det bästa som har hänt mig och utan dig vet jag inte vad jag skulle göra.

Vi älskar dig så otroligt mycket vår älskade pappa och fästman!

Gillar

Kommentarer