Grattis på födelsedagen min älskling

Godmorgon kära ni! 🌸

Här är klockan någon gång mellan 6-8 på morgonen en till synes vanlig söndag. Men det är ingen vanlig söndag faktiskt utan det är den 6 November. Vilket innebär att min älskade sambo och fästman, pappan till min son fyller hela 26 år idag!

Jag har därför gått upp tidigt för att fixa honom frukost på sängen som kommer bestå av hemmagjorda frallor, äggröra med bacon, en mugcake och lite varmchoklad. Självklart kommer det även att bli paket och ett helt nytt sätt att fira sin födelsedag då ingen av oss har hunnit fylla år sen vi blev föräldrar. Så idag blir det inte bara ett grattis från mig utan ett stort grattis och morgon gos från vår lille Jace med!

Vid 10 ska vi vara hemma hos mina föräldrar för att fira vår älskade fästman/pappa. Det finns ju nämligen inte plats här hemma för tillfället så då hyr vi in oss hos mormor och morfar så länge!

Så till min underbara älskade fästman! Grattis på din stora dag min älskling!
Vi älskar dig från månen och tillbaks och hoppas att du kommer få en helt fantastisk dag!Du ska veta att du är ljuset i mitt liv, den som alltid finns där när det är jobbigt, du är min sol och måne, den som visar mig vägen när jag famlar i mörkret. Ja du är helt enkelt mitt allt, den jag vill leva mitt liv med, den som jag har fått en helt fantastisk och underbar son tillsammans med och den som jag hoppas att jag kommer få ännu fler små söta och underbara bebisar med!
Jag vill få bli gammal tillsammans med dig, sitta där på altanen och fortfarande älska varandra lika mycket som när vi först blev vi!
Du gör mitt liv fullständigt!


Vi älskar dig!

Gillar