Förstår du inte skylten

Jag tror att de flesta föräldrar kan känna igen sig i det här scenariot. Ni vet när ni ska åka och handla, svänger in vid familjeparkeringen och ser hur det går ett par tonåringar från sin bil mot affären från en av platserna eller en mamma utan några barn i bilen som ändå råkar tycka att hon har all rätt i världen att ställa sig på familjeparkeringen trotts bristen på barn i bilen. Ja det har nog hänt de flesta föräldrarna och jag tror även att de flesta svordomar och tankarna ploppar upp i huvudet när man ser alla dessa personer som ska hålla sig borta från juste dessa parkeringarna som ändå är där.

Idag hände det oss ännu en gång. En lördag, dagen innan valborgsmässoafton och parkeringen närmst varuhuset är nästan full. Men vi tänker ändå att vi chansar och kollar över familjeparkeringen, självklart fullt, som vanligt. Så vi kör runt ett par rundor för att hitta en passande parkering för att vi enkelt ska kunna få ut Jace utan att råka smälla upp dörren på någon bil, och precis då ser vi en (ursäkta för kränkning) fet jävla gubbe med en låda som går och sätter sig i bilen på familjeparkeringen.
Både Ted och jag svär över denna jävla människa som tydligen inte kan läsa skyltar och tänker att jaja vi kör runt och väntar på att han flyttar sig så kan vi ta den platsen. Så vi kör dit och ställer oss en bit ifrån i väntan på att han ska köra, men han startar inte ens bilen. Efter ca 5-10 minuter får vi tillslut tränga in oss i en vanlig ruta då han inte gör minsta lilla försök till att flytta sig. Ted som nu är ganska irriterad går fram och frågar denna farbrorn (som sitter med mobilen)om han har några barn , varav han svarar ja, Ted ställer då mot frågan med er, och farbrorn svarar nej, Ted säger då att det här är en familjeparkering där man står om man har barn i bilen och den uppnosiga gubbjäveln säger till Ted att ja men då kan du betala bucklan på min bil.

Åh jag blir så arg, hade såna jävlar som du din inkompetenta idiot ställt er där ni ska stå och låtit familjeparkeringen var till det som den ska vara till, alltså en parkering för att man enkelt ska kunna få ut sina barn ur bilen utan att dem smäller upp dörren på andras bilar, så hade du kanske inte haft en buckla. Och är du nu så jävla rädd om din bil så finns det över 50 platser på andra sidan där det inte står någon som du hade kunnat ställa dig på.

Familjeparkeringen betyder inte att du som är själv, partner, gammal ska stå där! Utan den är till för familjer med barn för att din fula bil inte ska få en jävla buckla. Just den där anledningen till att ni ställe er där är anledningen till varför dessa parkeringar finns, för att just det inte ska hända, och du din idiot som ställer dig där fast du inte har någon rätt till det gör att någon annan kommer få en buckla på sin bil och det är sån som du som troligtvis gjorde så att du fick din buckla på bilen.
Och att sen ta upp en parkering i 45 minuter (vilket denna gubben gjorde) som faktiskt är en parkering som är ganska viktig, för att man sitter och håller på med sin mobil gör det ju inte bättre. Så kan inte bara alla jävla människor som inte ska vara där hålla sig långt borta från dessa parkeringar, för jag lär inte vara tyst längre, utan jag kommer gå fram till varenda jävel och säga till från och med nu.

Jag får be om ursäkt för ett lite aggressivt och irriterat inlägg, men jag är verkligen så trött på det här. Var är med mänskligheten och vettet någonstans?

Gillar

Kommentarer