Första semesterdagen

Hejsan kära ni!❤

Idag har det varit Teds första semesterdag och vi har verkligen njutit av den.Vi hade en lugn morgon med två killar som låg och sov i soffan fram tills lunch. Ja trotts att dem nyligen hade gått upp så somnade dem båda två ändå.

Jace vaknade som tur var lagom tills lunchen som idag fick bli burkmat som blev över sen igår.
När han var färdig så packade vi ihop lite fika och badsaker och åkte till stranden. Oturligt nog blev det bara 5 minuter i vattnet då det blåste så mycket att Jace bara stod och skakade. Vilket varken var kul för honom eller oss. Så efter endast 5 minuter gick vi upp och svepte in oss i några handdukar och filtar för att få uppvärmen på lilleman igen.
Han verkligen satt där blixtstilla o gosade, samtidigt som han kämpade mot sömnen som höll på att ta över. För att hålla honom vaken så slängde vi på honom en blöja, onepiecen och gav honom lite vindruvor innan vi plockade ihop oss och åkte vidare. Det tog inte många minuter innan Jace somnade.

Då vi ändå var åt sturkö hållet så passade vi även på att hälsa på min farmor och farfar i några timmar. Vi fikade, dem bjöd på mat och så pratade vi en massa under tiden som Jace busade lite med var och en av oss. Han hade verkligen så kul där han sprang runt och skrämdes, sjöng, gömde sig, gosade med deras hund och flög upp i famnen för att ta sig en kram. Det var verkligen fullrulle hela tiden.
Vi stannade där ganska länge och åkte sen vidare till mina föräldrar för en snabb visit på vägen hem.Vår bil krånglar lite och pappa skulle kolla lite snabbt på den innan vi åkte hem.

Hemma har vi sen tvättat en maskin tvätt och hängt upp den, lagt Jace, diskat lite och sen bara suttit i soffan. Ja usch jag är verkligen helt slut, så imorgon ska jag verkligen ta mig tillbaks till rutinerna med att lägga sig vid 22. Samt att räkna mina kalorier och träna. Jag hat varit alldeles för dålig på det den sista tiden. Men imorgon, imorgon ska jag verkligen ta mig i kragen och kämpa på igen!

Gillar

Kommentarer