Föräldragrupp

Godmorgon mina skumtomtar! 🎅🏻

Ny dag och nya äventyr! Idag är det dags för ännu en träff med BVC:s föräldragrupp. Vad vi ska prat om det minns jag inte men då vi redan har pratat om förlossningen och först tiden, mat och sjukdomar så kan det säkert vara säkerhet i hemmet som står på dagens schema. Men det vet vi först när vi kommer fram.

Efter det tror jag att vi ska kolla efter en gran och kanske köpa lite nya batterier till vår (Teds) systemkamera då batterierna håller på och ta slut och alla våra batteri mystiskt har försvunnit? Finns det ett batterimonster? Hmmmm..

Sen blir det en runda med städning hemma och försöka få upp de sista lådorna i köket +någon sopsäck med kläder. Jag ska även ta ett litet bakrus då jag måste hinna baka allt innan lördag då vi ska fira mig. Jag får se om jag får dela upp bakningen på två delar då vi även idag ska in på en julmarknad som min lillebror och hans skola håller i. Och sist men inte minst ska jag plugga lite, jag kom en bit igår men jag har som mål att försöka bli färdig med fråga 1 (mer som uppgift 1) idag och sen fråga 2 & 3 imorgon men vi får ju se hur det går. Jag har ju så svårt att hitta koncentrationen för tillfället, iallafall till plugget. Allt annat har jag både koncentration, tid och ork till att göra!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
🎅 Bolmgrens Julkalender 2016 🎅 Lucka 14 är nu öppen! In och kika vad som döljer sig i den ❤️
nouw.com/bolmgren