En ny liten kompis

Hejsan kĂ€ra ni!🌾

Idag har det varit full rulle hela dagen. Vi började nĂ€mligen dagen vid halv 8 dĂ„ Jace vaknade och inte ville somna om. Vilket egentligen inte gjorde nĂ„got dĂ„ min lillebror skulle komma en stund senare, och dĂ„ vi skulle Ă„ka ivĂ€g lite senare Ă„ dĂ€rför behövde gĂ„ upp Ă€ndĂ„. Jag hinner upp och in pĂ„ toan och sĂ€tta mig sĂ„ ringer det pĂ„ dörren. SÅ jag fĂ„r skrika till Ted att gĂ„ och öppna dĂ„ jag som sagt sitter lite risigt till. SĂ„ Ted öppnar för min lillebror som direkt fĂ„r sig ett Jace gos medan jag hoppar in i duschen.

Jag gjorde sen lite frukost innan Ted skulle ivÀg pÄ möte och vi skulle Äka vidare mot bebisdejt. Ted han precis Àta fÀrdigt innan det var dags för honom att Äka. 10.30 ungefÀr packade Jace och jag ut oss i bilen för att Äka till Lina och Melwin för att barnen skulle kunna leka och vi skulle kunna sitta och prata lite. Det blev verkligen en heldag dÀr och vi Äkte vÀl hem efter en supertrevlig dag som vi gÀrna gör om igen runt 17-17.30. Tiden verkligen springer ivÀg nÀr man har kul.

Jag mÄste verkligen sÀga att det Àr sÄ otroligt kul att se Jace leka med andra barn, han har verkligen behövt det och jag tycker att det faktiskt fungerar vÀldigt bra med andra barn trotts att han inte Àr sÄ jÀtte van. SÄ förhoppningsvis kommer vi att kunna trÀffa fler mammor med barn i Jace Älder. Han mÄr verkligen sÄ bra av det och somnade direkt i sin sÀng ikvÀll!

Sen vi kom hem har vi mest tagit det lugnt och jobbat pÄ att hÄlla Jace vaken den sista tiden innan lÀggning. Hade han sovit dÀr vidd 19.30 sÄ hade vi inte kunnat lÀgga honom vid 21. Men det funkade efter lite jobb och han somnade som sagt direkt i sin sÀng. Nu Àr det faktiskt dags att plocka undan, göra oss i ordning och gÄ och lÀgga oss i vÄr himmelska sÀng, dÄ jag verkligen Àr dötrött!

Gillar

Kommentarer