Det har hänt så mycket..

Hej på er!

Det här var verkligen ett bra tag sedan, nästan ett år faktiskt. What a surprise, or not...
Jag lovade ju där och då att bli bättre på att skriva här och det gick ju som ni förstår inte speciellt bra. Jag vet faktiskt inte vad som hände, men jag kan tänka mig att jag säkert sköt på att skriva och sen glömde det för dagen, kom säkert på det dagen efter att just fasen jag skulle ju bloggat och bestämde väll mig för att göra det den dagen istället men sköt på det och glömde sen bort det och efter att jag gjort så tillräckligt många gånger så glömde jag nog helt enkelt bort bloggen. Eller glömde bort och glömde bort, den fanns ju där och jag tänkte flera gånger skriva, men livet kom emellan helt enkelt.
Men nu ger vi det ett försök till!

Så vad har hänt sen sist, jo en massa! Jag har ju fortsatt att plugga och läst färdigt första året, samt en kurs i början på andra året på förskollärarelinjen. Jag har varit gravid i 9 månader och fött barn, så nu är jag tvåbarnsmamma till två fina prinsar vilket jag tänkte berätta mer om sen.
Så nu är jag mammaledig i ca ett år innan jag ska fortsätta att plugga.

Ja det var väl kort och gott i snabba drag det lite större händelserna i mitt liv sen jag slutade att skriva här. Självklart finns det ju fler saker som jag kommer skriva lite om som hänt sen sist men det här är väl de allra största sakerna, speciellt att vi blivit 4 i familjen istället för 3!

Så ja, nu får vi se om jag lyckas hålla igång det här eller hur det kommer bli, men man kan ju hoppas på att det kommer funka bättre den här gången iallafall.

Gillar

Kommentarer