Det händer så mycket, fast ändå inte

Hej på er!❤

Hur är det med er?
Här känns det iallafall som om vi aldrig är hemma. Som om vi jämt har saker att göra medans jag samtidigt inte har något super intressant att skriva. Det känns liksom som om alla andra har så mycket roligarr saker för sig och att det alltid händer massa kul hos dem. Medan vi aldrig är hemma, alltid flänger runt men ändå så har jag inget att skriva. Nej jag vet inte det är kanske en sån där fas i livet när det är så här. Jag hinner liksom inte ens med att läsa alla bloggar som jag vill läsa, vilket gör att jag har missat en massa saker. Medan jag samtidigt kan sitta och titta tillbaks på dagen och undra vad vi gjort som tagit upp så mycket av min tid. Jaja någon dag ska jag väl hinna läsa några inlägg iallafall!

Annars så har vi haft 2 helt okej dagar. Igår var jag iväg på förmiddagen, ca 1 timme innan vi skulle äta middag körde jag igång med storkoket av köttfärssås och efter maten så var vi iväg och handlade.
Detta var i korta drag vår dag igår. Det hände saker hela tiden men inget super intressant att berätta ändå.

Idag har det dock hänt lite mer, men ändå inte något ovanligt. Jag började min dag inne i stan på s&m, när det var klart åkte jag hem och här hemma bestämde vi oss för att åka hem till mina föräldrar för att riva den ena kaninburen. Pappa fyller nämligen 50 och på lördag ska vi fira honom, så då tyckte vi att vi lika väl kunde riva skrothögen så att dem hade mer plats i trädgården. Så medan Ted och min bror gjorde det så pratade jag lite med min lilla mamma medan vi traskade efter en liten Jace på äventyr.
Efter några timmar bjöd dem på mat och vi satt och pratade ett bra tag ute på altanen medan Jace körde sin egna påhittade lilla hinderbana  om och om igen. Han har verkligen spring i benen vår lilla kille och ska verkligen klättra på allt. Plus att det är farligt att sitta still, för då kanske man somnar!

När klockan närmade sig 21 var det dags att ta oss hemåt. När vi efter den 15 minuter långa resan parkerade på vår parkering så kommer en av mina vänner i en annan bil och frågar om det finns någonstans att parkera då dem skulle in och träffa någon som de kände som både i samma hus som vi. Vi erbjöd dem vår andra parkering och så följde vi dem in då man måste ha nyckel efter en viss tid. Sen stod jag och pratade lite med dem innan dem ringde på till dörren de skulle in i och jag gick upp till oss och la Jace i sin säng.

Sen satt vi ett tag i soffan och kollade på lite serier innan vi gick in i vardagsrummet och jag började skriva på det här. Tur i oturen så vaknade Jace till när vi började göra oss iordning och var helt otröstlig, vi trodde först att han drömde då han liksom fortfarande sov och tänkte att det kanske kunde vara att han var lite varm som gjorde att det inte gick att trösta honom,  han brukar drömma lite mer om han blir för varm. Så vi tog av honom pyjamasen och kom fram till att vi byter blöjan med då den var ganska full. Så Ted hämtar en blöja medan jag försöker lugna vår lille kille, och lagom till när jag ska slita upp blöjan så fpr jag ett infall att kolla så han inte har bajsat. Sagt och gjort, Ted kollar då han hade enklare för det just då och svarar att jo han har bajsat. Det var en sån där riktigt luktfri bajs, så vi hade inte alls tänkt på det fören jag fick för mig att kolla.
Det var iallafall inget mer med det, då bajsblöjor är en vardag med småbarn, utan jag tog med mig Jace till skötbordet för att byta, och då ser jag det. Hans illröda lilla rumpa som får han att skrika, kasta sig, spänna sig och fly av smärta så fort man rör den. Han verkligen plågas av denna röda lilla rumpa och hela jag håller på att gå sönder när jag tvingas torka på det röda trotts att det gör så ont och börjar blöda.
Men jag vet ju att jag måste få bort allt bajs så det kan sluta att fräta. När jag fått bort allt så kan jag äntligen lyfta upp min stackars lilla Jace och då börjar han äntligen att lugna sig. Så jag går runt en stund och luftar innan jag tar på ett tjockt lager med puder, sätter på en ny blöja och lägger mig i vår säng och gosar lite med honom innan jag lägger över honom i sin säng.

Så nu i skrivande stunde verkar han sova ganska gott och det är dags för oss föräldrar att försöka få lite sömn.

Gillar

Kommentarer