Det blev en...

Britax MAX-WAY i lila! 😍

Det slutade med att vi till slut valde en britax MAX-WAY. Det var inte sÄ jÀtte stora skillnader jÀmförelse med HI-WAY II om man jÀmför med vilka funktioner som finns,, men det som gjorde att vi bestÀmde oss för denna var hur den skulle fungera nÀr Jace blev Àldre. Det var större chans att Jace skulle kunna ha den hÀr tills han var 5-6 Är medan han troligtvis bara skulle kunna ha HI-WAY II tills han Àr mellan 4-5 Är. Och dÄ jag har sagt att Jace ska sitta bakÄtvÀnd tills han Àr minst 5 sÄ behöver vi ha den stolen som har störst sannolikhet att klara sig hela den resan fram tills sista stolen.

SÄ vad sÄg vi för fördelar med denna stolen dÄ? Haha jadu det vet jag inte, höll jag pÄ att sÀga. Men det Àr nÀsta sÄ jag kÀnner just nu dÄ alla bilstolar lÄter sÄ otroligt bra nÀr man lÀser och hör om dem. Men det som först och frÀmst fick oss att vÀlja denna var att den var en av fÄ stolar som var nÀstan helt sÀker att den skulle fungera att ha i mitten i baksÀtet. NÀsta grej var att den (som jag skrivit hÀr över) troligtvis kommer kunna fungera efter att Jace har fyllt 5 och det som troligtvis kommer göra att det fungera sÄ lÀnge Àr nÀsta grej som vi hade som ett krav till bilstolen, vilket Àr att det ska finnas ett nackskydd. Och i denna stolen finns det de vilket vÀgde upp den lite till. Vi kunde köpt till ett nackskydd till HI-WAY II med men hÀr ingick det och det gÄr att höja och sÀnka för att stolen ska fungera lÀngre. Sen har vi att den Àven har mer utrymme inuti, alltsÄ att den Àr lite bredare i sjÀlva sittdelen. SÄ Àven om Jace skulle brÀdda pÄ sig sÄ fungerar den.
NÀsta grej var faktiskt att man kunde vÀlja olika fÀrger pÄ den, kanske inte superviktigt. Men dÄ jag inte gillar rött och gÀrna vill ha nÄgot annat Àn svart sÄ var det en grej som höjde upp den.
Och sist sÄ har vi alla dessa smÄ grejerna som dem hade förenklat med denna och som inte fanns pÄ HI-WAY II.

Vad jag tycker om den kan jag inte riktigt sÀga Àn dÄ vi bara kört frÄn babyproffsen och till Verkö. Men om jag mÄste sÀga min första kÀnsla pÄ den lilla biten sÄ trivs jag jÀttebra med den, den Àr snygg, verkar skön, har alla funktioner som vi ville ha (och nÄgra till), Jace sitter bra i den och sist men verkligen inte minns Àr att den har fÄtt bra betyg i alla tester som jag har hittat!

Gillar

Kommentarer