Dagen efter tentan

Hejsan kära ni!❤

Idag har jag faktiskt haft en lugn och skön dag utan några krav och måsten när det gäller skolarbeten. Jag skickade nämligen in sista tentan för den här kursen igår vilket gör att denna helgen faktiskt blir en vila upp sig helg. Vilket jag tror att vi allihop behöver!

Så jag har helt enkelt ägnat mig åt att få lite saker gjort här hemma och att bara ta det lugnt vilket också är behövligt. Jace har dock tyvärr haft en jag lyssnar inte idag dag, han har hoppat i soffan, klättrat i fönsterna och på kattställningen, slängt saker, skvätt vatten överallt och det känns som det enda jag sagt idag har varit nej, stopp och massa förklaringar på vad man får och inte får göra, var man får göra det och inte, vad som kan hända om man gör det etc etc. Men det är väl kanske så det är i en viss ålder?

Annars har jag tvättat upp all 60 tvätt, städat toaletten, diskat, småplockat lite här och var, börjat pyssla ihop en egen burk till hemmagjorda våtservetter och sen bara umgåtts med min familj.
Jace och jag har lekt konstnärer och han gjorde en jättefin målning, och Bamse har gått varm här hemma. Det är verkligen Jace stora favorit!

Imorgon ska vi åka ut till min farmor och farfar och fira farmor som fyller år. Det ska verkligen bli skönt att komma iväg imorgon så att Jace får se lite andra miljöer och hitta på något! Han är verkligen så otroligt rastlös för tillfället.

Jace sover iallafall sen några timmar tillbaks, eller han har gnällt ett par gånger och kommit upp ett par gånger, men annars har han sovit.
Oh jag har suttit här i soffan och tittat på Gilmor girls. Det är faktiskt en otroligt bra serie som är så där svår att sluta titta på😍 Så nu ska jag försöka var lite strikt med mig själv och kolla färdigt på detta avsnittet och sen gå och lägga mig, för annars skulle jag nog kunna sitta här hela natten!

  • Family

Gillar

Kommentarer