Ännu en sömnlös natt

Godmorgon kära ni! 💕

Jag känner att bloggen har fått väldigt mycket inriktning på vår sömn för tillfället. Men det är kanske inte så konstigt då sömnen är så otroligt viktig och Jace för tillfället snor min sömn varannan dag. Vilket är extra jobbigt då man aldrig hinner vila upp sig och aldrig hinner vänja sig. Jag hade hellre sett att han antingen sov hela nätterna, vilket är det jag hoppas och önskar mest, men kan jag inte få det hade jag hellre haft att han sov dåligt varje dag så att man kunde vänja sig och kanske klara dagarna med lite sömn bättre!

Aja här hemma som ni förstår sitter jag uppe med Jace som faktiskt sover i min famn. Jag kanske egentligen borde sova lite men det känns som jag bara skulle bli ännu tröttare då. Det finns ju faktiskt studier på att första gången man somnar är då man sover bäst och att alla andra gånger/snoozningar blir man bara tröttare av. Så för tillfället är jag lite kluven på om jag faktiskt ska sova och kanske samla ihop lite energi eller vara vaken och försöka leva på typ den där enda timmen jag har fått sova i natt. Men det lutar mot en liten tupplur här på soffan bredvid Jace.

Dagen idag blir nog lugn, Ted ska till stöd och matchning i några timmar och beroende på hur vädret är sen så tänkte jag nog att vi skulle ta en promenad. Annars idag så blir det lite städning och bus med busfröt Jace!

Nej nu ska jag nog försöka sova en stund så att jag kanske kan upp och göra lite frukost till Ted vid 7!

  • Nära Karlskrona

Gillar