Alla hjärtans dag!

Hela dagen idag har handlat om alla hjärtans dag! Jag hade ju planerat en ganska stor överraskning till min bättre hälft och den blev bättre än vad jag hade kunnat önska! Vi började överraskningen med att äta på vår favoritrestaurang Time out! Kanske ingen lyxmat precis men det är en mysig miljö med god mat och underbar personal! Och för mig är det mycket viktigare än att det ska vara dyrt och "lyxigt"!

Efter en underbar och trevlig middag tog min överraskning en vändning och mitt hjärta satte ögonbindel på mig då han skulle uträtta ett ärende som jag inte fick veta vart det låg eller vad det var! Att han bara vågade sno uppmärksamhet från min överraskning för att göra en egen ;)
Självklart gjorde det inget utan vi körde sen hem för att fortsätta med del två av min överraskning som var en mysig kärlekskväll tillsammans! Till denna underbart mysiga kväll hade jag gjort ett bildspel om vår tid tillsammans som iallafall jag tyckte sa allt om hur jag känner för mitt allt! Tyvärr är ju det inget jag kan visa här men jag kan lova att både han och jag blev otroligt berörda!

Jag hade sen planerat in några romantiska filmer som vi skulle titta på medan vi avnjöt några kärleksbakelser, choklad doppade jordgubbar, skumpa för gravida (alltså alkoholfritt) och chips och dipp! Han var så otroligt nöjd och rörd över min överraskning och det blev tusen gånger bättre än vad jag hade kunnat tänka mig!

Nu ska vi fortsätta att titta på våra filmer och jag ska bara njuta av att få vara med det bästa jag har, min bästa vän och fästman!
Den man som jag älskar mer än själva livet och som är pappan till mitt barn, min underbara älskling Ted!

Här är min älsklings fina överraskning till mig! Så otroligt fint och jag blev så otroligt glad! Han är verkligen underbar!

Gillar