7 månader

Kan ni tänka er det! Idag har min lilla kille blivit hela 7 månader , det är alltså bara 5 månader kvar tills han fyller 1 år! Vart tog tiden vägen egentligen?

Han har förändrats så mycket sen han kom till världen och har lärt sig så mycket. Är det bara jag som undrar när hans utseende ändrades från den där lilla lilla bebisen till den där stora bebisen han är idag. Det känns som om det bara hände över en natt. Dock så ser man ju att det är han när man kollar på bilderna men ändå, när ändrades det?

Personligheten är den samma men så mycket starkare och tydligare med några extra små egenskaper. Som nyfödd var han väldigt lugn, trygg, ENVIS och glad vilket han är nu men gånger 1000. Något som kommit fram mer och mer är att han är så otroligt busig och att han är så charmig. Ja Gud vilken härlig och fantastisk personlighet han har vår pojk. Självklart finns det fler egenskaper så som hans monster skrik, men ska jag rabbla upp alla så kommer detta inlägget bara handla om det.

Han har även den senaste månaden gjort några stora framsteg och haft några betydelsefulla händelser. Denna månaden som har gått har han fått 2 tänder, han har besökt akuten och charmat alla, han har lärt sig att vinka och han härmar mer och mer hur vi ändrar tonlägen och de olika ljuden, vilket leder till att det låter som om han säger samma sak som oss. Dock så är inte fallet riktigt så. Han har även dagen till ära lärt sig att ÅLA! Han tar sig fortfarande till största del fram genom att rulla men korta sträckor där han har när till sitt mål så ålar han sig fram! Så nästa steg är att krypa!
Han är även superduktig på att leka själv och sitter gärna med när man trixar och donar i köket.

Ja det här hänt ganska mycket den här månaden, men det kommer hända ännu mer nästa månad då han kommer fira sin första jul och sitt första nyår!

Vart tog den lilla pojken vägen?

Mamma och pappa älskar dig så otrolig mycket vår prins ❤️

  • Nära Karlskrona

Gillar