4 månader ung

Idag blir mammas och pappas stora lilla kille hela 4 månader ung. Vår lille skatt som vi så länge letat efter och äntligen har hittat. Världens snällaste lille kille som får föräldraskapet att värka som en dans på rosor, som får mig att ibland skämmas över att jag sällan har något negativt att skriva och som gör mig så tacksam och glad för att att vi haft turen att få en sån underbar son. Vår lilla älskling som ger oss så mycket kärlek varje dag och som älskar oss även om vi gör något dumt.

Han som lutar sitt huvud mot mitt bröst och bara ligger där och tittar eller som brister ut i universums största leende och skratt. Han som redan väger runt 7kg och är ca 64 cm lång.
Han som älskar att läsa och sjunga och som man måste guppa upp i taket med för att han ska somna ibland.
Han som alltid ska vara med och som försöker få in rätt krypställning (magen är för tung). Han som kan snurra ett helt varv på rygg och som låter som en indian om man slår lite lätt med handen över hans mun.
Han som för bara någon dag sedan lärde sig att blåsa luft mellan läpparna så att dem vibrerar och får fram ett brrrrrr ljud. Han som alltid gör mig så stolt och som jag älskar mer ån något annat i hela universum.

Jace du ska veta att mamma och pappa älskar dig mer än livet och att vi skulle gå genom eld och vatten för dig!
Du är den vi lever för ❤️

Gillar