1 år med det bästa jag har!

Idag för exakt 1 år sedan blev det du och jag, jag hade varit så osäker på om jag verkligen visste vad kärlek var och om det jag kände var sant eller om jag bara ljög för mig själv. Jag hade ju så många faktor runt omkring mig som gjorde att jag inte vågade känna något, jag vågade inte känna efter för rädslan över att såra någon, bli sårad, inte stå upp till alla krav etc. Men du visade mig exakt vad riktig kärlek var och hur det var att bli villkorslöst älskad även om du inte ens visste säkert att jag kände likadant !
Men nu ett år senare så ångrar jag verkligen ingenting, och jag ångrar inte tiden vi hade innan det blev vi, inte tiden som har varit svår och definitivt inte den tiden som varit helt underbar.
Vårt förhållande har verkligen varit en berg och dalbana men inte den sortens där man bråkar, blir vänner, bråkar, blir vänner, utan den sorten som är full med med och motgångar. Men vi har alltid stått vid varandras sida utan att bråka och möt problemen tillsammans, om det så är ekonomi, som jobb problem och familjeproblem etc.
Du är min allra bästa vän och finns där när dagen känns jobbig, när jag är ledsen och när jag är glad. Du förgyller mitt liv genom att bara finnas här hos mig, att bara få se ditt underbara leende gör mig svag! Du är den knäppaste person jag någonsin träffat och jag älskar det, jag har aldrig skrattat så mycket varenda dag som jag gör med dig! Du är allt detta och så himla mycket mer!
Men först och främst är du min själsfrände, mitt hjärta, min stora kärlek och hela mitt liv, och utan dig skulle livet inte vara värt att leva!
Jag älskar dig nu och för alltid min älskling!

Gillar