Har världens träningsvärk från i förrgår, körde nämligen triceps och bröst. På ett gym i Karlstad, BTB, det var riktigt grymt faktiskt! Värsta hardcore gym. Önskar det vore så i Arvika. Det skulle inte göra något om man glömde hörlurarna liksom. Man Blev helt pepp direkt man klev in i gymmet och hörde den tunga musiken, Det var verkligen inge gym som "sats eller liknande..." woow.

​Träning för mig är ganska viktigt, men har faktiskt blivit riktigt lat på sistone.  tycker jätte mycket om att träna, man blir ju så pigg utav det! Älskar det!! Kör inte på något protein eller någonting, Äter bara vad fasen jag vill, och tränar när jag orkar! Nu får inte detta missupfattas... Självklart tränar jag först och FRÄMST att må bra!, Sen är det väll alltid kul att bli starkare, och få lite muskler ;) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har använt hårförlängning nu ett bra tag, kör på clips från rapunzel, har helt ok längd på mitt eget hår, men använder det mest för att det ska bli lite tjockare. Dock när jag har uppsatt hår så tycker jag inte om att använda extentions. Då kör jag på mitt egna 👌🏻 grymt sugen på att göra nail hair!, det blir nog senare i sommar hoppas jag! Men samtidigt känner jag ... Ähh kanske ska köra på "naturligt hår" ... Riktigt svårt tycker jag! Man vill ändå trivas med sitt hår haha 😁 här har ni en bild med extentions och utan.

Likes

Comments

Grattis till alla som tar studenten nu!! Själv kommer jag ju aldrig ta.. Men nu ska vi inte snacka om mig haha ;) min bästa kompis Jennifer har tagit studenten! Så nu är jag och Calle påväg till Arvika, så ska vi ut på Olssons brygga där det är mottagningen.. Sen blir det nog utgång i Karlstad 🎉

Likes

Comments

Tog en tur till karlstad, så har vart och fikat med Jennifer nu, 🌸 får se vad dagen har att erbjuda 💕

Likes

Comments

Har testat en del brun utan sol! Men gillar nog st.tropez bäst. Tycker den funkar bra för min hud. Har använt bus ett halvår nu ungefär. Tycker inte om att vara lik blek haha. Dock när jag skulle skrubba bort verkligen allt, så tog det ungefär 2 veckor tills allt verkligen var borta!, fick lite panik där inför utlandsresan, man vill ju bli naturligt brun om man ska resa. (Iaf jag)
Har ni tips på någon annan bra bus??

Likes

Comments

Har fastnat för ett sjukt kul spel! Nämligen cs:go . Tycker det är sjukt kul, spelar bara offline med bots just nu, på hard ;) wieee, nej men dock har jag ingen egen spel dator än, så får låna brorsans så länge :) inne på stream imorgon någongång...

http://www.twitch.tv/line_lakselv

Likes

Comments

Kan man lägga ut videos på något sätt här? Som sagt, ny på denna sida, så all hjälp uppskattas ;)

Likes

Comments

Jag och min polare lejla har precis vart i turkiet. Så tänkte berätta lite om resan.

Vi bodde i konakli, som ligger 10 min utanför alanya, men vi trodde vi var i Alanya... Iaf, solade och badade mest. sen träffade vi massa nytt folk. Turkarna där nere är ju helt galna!! sjukt var det! Blev en del shopping. Mycket prutning osv. Vi bokade för en vecka, all inclusive. Men vi ville verkligen inte hem, så vi stannade 3 extra dagar. Men då tog vi taxi till Alanya, så då hittade vi ett billigt Apartment hotel mitt i centrum. Så hade nära till allt!

Vädret var ju kanon! det var bara en kväll som det började åska/regna. Så vi hade ganska tur ändå!

Här kommer lite bilder!

Likes

Comments