Header

Nu har jag bestämt mig för att göra något som jag inte gjort en enda gång under de snart två åren som jag har bloggat. Jag ska ta en paus.

Anledningen är för att jag inte direkt har någon lust att blogga som jag har haft i snart två år, jag gillar det egentligen, men jag känner att jag inte har något vettigt att skriva om och att mina inlägg bara blir sämre och sämre. Sen har jag ganska mycket som pågår i mitt liv just nu, framförallt i mitt huvud. Jag mår inte på topp och har ingen lust att träna hund eller egentligen göra någonting över huvud taget.

Jag känner att jag behöver ett break från allt för att kunna komma tillbaka till livet igen. Planen är att göra en nystart på bloggen och börja blogga igen efter nyår. Så fram tills dess får ni ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter träningen i Alingsås så stannade vi till på ett ställe med jättefina höstlöv och fotade hundarna lite innan tåget gick. Eller ja, Amanda fotade för att jag bråkade med min kamera den dagen och agerade istället arrangör av hundarna och bladkastare, haha. Fotade även ett par bilder på Amanda och hennes hundar med hennes kamera. Tänkte bjuda på ett par av de bilderna som Amanda skickade till mig, då jag tyckte de blev väldigt fina!

Favoritbilden☝

Likes

Comments