Måndag

Då var helgen slut och pojkvännen har åkt tillbaka till Stockholm. Det känns alltid lite vemodigt, speciellt eftersom vi inte kommer kunna ses så mycket under mottagningen. Men sånt är livet, och jag har ju trots allt väldigt mycket att se fram emot! Just nu pågår planering in i det sista, och imorgon har vi upptakt med faddrarna, vilket ska bli superroligt! Det känns så kul att reccarna snart kommer!

Dagen har varit väldigt lugn hittills. Efter frukosten åkte jag och A och simmade på Fyrishov och sen åkte jag till mammas jobb och hämtade drinkglas som jag ska låna imorgon då det väntas drinkcykelsittning. Resten av dagen kommer nog att bli ganska lugn, jag ska nog se till att forsätta planera mottagningsaktiviteter och läsa lite i The cell. Målet är att bli klar med alla de repeterande kapitlena innan kursstart, och då jag har ca 30 sidor kvar på de kapitlen känns det ändå som ett rimligt mål. Jag är annars ganska duktig på att hitta på onödigt plugg bara för att jag tycker att det är så roligt att plugga. Det är ibland svårt att begränsa sig, men det är något man måste lära sig om man vill få livet att gå ihop. Jag är inte perfekt, jag jobbar ständigt på att bli bättre på att planera min tid, och här får ni se hur det går för mig, så att ni sen kan välja vad ni kanske borde göra, och vad ni kanske borde undvika. ;)

Jag har ett par planerade inlägg här framöver om bl. a. hur man överlever mottagningen och vad jag släpar med mig i min väska till BMC varje dag. Om ni är intresserade av detta så är det bara att kika in här i veckan!

Ha det bra så länge!

Gillar

Kommentarer