In my bag - university edition

Det är nu mindre än en vecka kvar till kursstart, så jag tyckte att det var passande att jag delar med mig av vad jag släpar med mig på dagarna. Det varierar såklart, men jag tänkte ändå att det kanske kunde vara kul att se (om inte annat så har det varit ett roligt tidsfördriv för mig, haha). Bilderna på allting kommer finnas under texten.

-Min ryggsäck. Min ryggsäck är i svart läder, och även om den är snyggare än den är skön så tycker jag att den gör sitt jobb på alla plan. I min ryggsäck har jag:

-Dator (i mitt fina datorfodral från Marc Jacobs som jag absolut tyckte var värt pengarna när jag var 14) och nycklar

- Glasögon (om jag inte redan har dem på mig), anteckningsbok för ex. att-göra-listor och mitt pennfodral (mer om vad jag har i pennfodralet får ni se en annan dag)

-Mitt anteckningsblock för kursen jag håller på med (ofta pyntad med motiv som hör till kursen, då jag brukar ha för mycket fritid innan kursstart

-Mina noice-cancellinghörlurar. När jag fick dessa öppnades en helt ny värld av tystnad. Nu slipper jag höra när alla sitter och harklar sig i den tysta läsesalen på BMC! Modellen heter Sony MDR 1000X och jag rekommenderar dem verkligen!

-Mina allergimediciner. handsprit och hårgrejer, för man vet aldrig vad man kan behöva under dagen...

-Matlåda i glas (förhoppningsvis med mat i)

-Vattenflaska och paraply

Utöver det har jag alltid jacka och cykelhjälm med mig, men det brukar jag inte lägga i väskan, utan det brukar jag släpa runt på på annat sätt.Gillar

Kommentarer