I mitt liv just nu

-Förberedelserna inför mottagningen är i full gång, vilket innebär många gruppchatter, möten osv. Längtar så mycket efter alla reccar.

-Bestämde mig i sista sekund för att medverka i reccemottagningarna som hålls i aulan med min orkester. Och wow vad roligt det var! Jag har verkligen saknat att spela cello på en scen.

-Håller på att laga en massa matlådor inför mottagningen, då varken tid eller ork lär finnas. Det blir linsgryta, röd currygryta, grönsaker i ugn och falafel till att börja med. Jag har alltid lite svårt för det här med att vara kreativ med matlagning, men den senaste veckan har jag vågat testa en hel del nya rätter!

-Mina träningsplaner har fått läggas på is, då jag har överansträngt mina knän. Väldigt tråkigt och frustrerande, då jag ska ställa upp i ett lopp i slutet av september och vill få en bra tid. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och kanske hitta tillbaka till gymmet nu när det inte blir så många timmar i löparspåret!

Det ska bli spännande att se hur jag kommer klara att få ihop vardagspusslet från och med nästa vecka. Plugg, träning, mottagning, orkester och partner ska få plats! Det skulle kanske vara bra om jag fick plats också, haha..

Avslutar det här spretiga inlägget med drinken min grupp gjorde på tisdagens drinkcykelsittning och ett gäng taggade faddrar! Trevlig helg!


Gillar

Kommentarer