förlåt att jag har varit så jäkla inaktiv. Men jag ska bättra mig jag lovar. Men det va allt jag hade att säga just nu. Hare gött.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag ligger jag hemma för jag är förkyld, täppt i näsan och det låter som om jag har svalt en kaktus,  men det är illa ifall jag låter som en Leif.
migrationsverket. ( hemligt nr )
jag: ja det är Lena.
migrationsverket: ja hej Leif jag såg att du hade försök att nå oss igår.
jag: va nej jag heter Lena.
migrationsverket: ja jag sökte en som heter Leif.
jag: men jag heter inte Leif jag heter L.E.N.A och är tjej.
migrationsverket: men oj då har jag ringt fel.

nog för att jag låter som en man med min kaktus röst men Lena och Leif låter inte äns lika ju.

Ja det va min dags berättelse men nu ska jag knapra halstabletter och dricka te.

ni får ha det så gött så hörs ma.

HOJ HOJ HOJ

Likes

Comments

Nu va det ett tag sen jag la upp här, men det har inte hänt något speciellt förutom att jag har jobbat, städat och kopplat av. Så jag tycker att jag inte hade något roligt att lägga upp ändå. jag har egentligen inget speciellt att skriva idag heller.

så ni får ha de så gött så hörs ma.

HOJ HOJ HOJ

Likes

Comments

Idag blev det en på hälsning i landön och sen till änge till mor och far då jag fick tjuvkika på min födelsedags present😆. Har hittat min DILF tröja oxå så jag är skit lycklig. men nu ska jag spela lite mer The sims 4 och kika på tv tillsammans med min bättre hälft.

hare så gött så hörs ma.

nattinatt

Likes

Comments

Idag ska vi åka till offerdal och hälsa på min barndomsvän och hennes sambo,  sen vidare till mor och far å säga hej. Men jag bloggar mer sen under dagen för nu ska jag göra mig klar.

hare så gött så hörs ma sen.

HOJ HOJ HOJ

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte la ut något igår men jag va så jäkla trött igår efter jobbet, jag är jätte trött idag oxå men känner mig lite skyldig att lägga ut något ändå.
Idag har jag jobbat men det fina vädret idag då vi for till jobbet gjorde mig på så bra humör så jag har gått runt och sjungit å dansat hela dagen men då har man därimot fått lite blickar oxå,  men det skadar inte en livsnjutare inte. Näe men nu ska jag kolla klart på The book of eli, sen försöka sova ensam då sambon är å jobbar natt, det är inte ofta jag är hemma ensam med djuren men det ska nog gå det oxå.

Men ni får hare så gött så hörs ma.

Nattinatt

Likes

Comments

Efter våran städdag så bestämde vi för att tända lite ljus och ha en myskväll,  kika på Simpsons, älska lugnet då alla tre djur ligger å sover och magen är full av god mat. denna dagen skulle inte kunna bli bättre just nu. Just idag känns det som att livet bara leker. Imorgon ska jag jobba eftermiddag, det ska faktiskt bli riktigt roligt att få jobba lite😊. men jag skriver mer imorgon för efter vi har kikat klart på tv så ska jag godnatt kissa hunden å gå å lägga mig.

så hare så gött så hörs ma.

nattinatt

Likes

Comments

Idag har jag tvätt/städdag. Dagen började med en promenad med hunden och katterna som följde med. Sen så började jag å tvätt sen så fick jag mig ett ryck å började städa oxå. Men nu ska jag fortsätta sen blir det till att kamma den långhåriga katten.

ma hörs sen så hare så gött.

HOJ HOJ HOJ

Likes

Comments

Idag har jag jobbat lite, men jag har varit hemma största delen av dagen dock så har jag inte gjort något, jag har kikat på tv hela dagen och bara kopplat av. Just nu kollar jag på spårlöst och bara slö ligger i soffan. Imorgon lovar jag att det blir en mer spännande dag, så hare gött så hörs ma, jag ska snart gå å lägga mig.

nattinatt

Likes

Comments

Idag har jag och sambon haft dejt. vi tänkte gå på bio men då vi kom till stan så hitta vi ingen parkering innan bion började, så vi åkte till sushi baren och åt, gick till hemmakväll och köpte 2 filmer och godis, sen åkte vi å spela lite biljard, vidare till Ica maxi för att köpa chips och dricka för att ha en riktig mysig hemmakväll eftersom vi inte åkte på en biltrip som var planerat. men nu ska vi sova eftersom jag ska upp å jobba klockan 7 imorgon.

Men ni får ha det så gött så hörs ma.

Nattinatt

Likes

Comments