Satan vad längesedan de var jag skrev.. Har som tappat blogg stinget, vet inte varför men ja.. Har ett liv nu utanför datorn wink 
Under tiden som jag inte skrivit har det hänt mycket. Orkar inte säga så mycket just nu. Tänkte bara dra ett inlägg så bloggen inte helt dör bort. Har haft en ganska azume sommar än så länge. Men nu ska jag ta å gosa ner mig med älsklingen å se en film i sur vädret.. HOOJ! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Firar idag 1 år tsm med Jenny. Annars så äre inte så mke som hänt idag. På praktiken så gjorde jag chokladbollar med en vårdtagare. Hoppas dom andra kommer gilla dom smiley 
Ni får ta och kolla in älsklingens blogg här. hon har en bildblogg där hon lägger upp bilder på vad hon/vi gör, istället för att skriva smiley
På måndag är man tillbaka på skolan. Å då är det verkligen ALLVAR igen.. Men skönt att få komma till klassen å rutinerna. Nee nu ska jag mysa ner mig med älsklingen. HOOOJ!!  

Likes

Comments

Längesen jag skrev nu.. Men jag har typ halverst glömt bort att jag har en blogg.. Woopps srry!! 
Aja, under tiden som jag inte skrivit har de inte hänt så mke, förutom att jag fyllt 18 å köpt bil!! WIIIHOOO!! 
Har inte så mke att skriva. Så nu vet ni att jag inte glömt bort detta helt. men har absolut inget att skriva nu. men skriver så fort jag vill skriva av mig!!HOOOJ!!


That's my car!!

Likes

Comments

tjenisen, vet att jag inte skrivit på mer än en vecka. men jag har ett liv utanför denna blogg wink
har myst med älsklingen, gått skola, haft körlektioner, jaa sen vetetusan vad mer man gjort.. Men nog har man gjort mer!  
Idag på förmiddagen så hade jag spec idrott. Ingen dykning, men dock så hoppade vi trampolin å trampett. Fett kul vare! Hade gärna velat ha de hela dagen! Men efter lunch så hade jag körlektion, å de var körning i umeå! Roligt men stressigt, tror inte jag är en storstadsförare! Så blir att hålla mig på landsvägar och i mindre samhällen! Blir bra för mig de!
Nu så lyssnar jag på musik & drömmer mig bort till körkort! Typ det enda som finns i min skalle just nu! KÖRKORTKÖRKORTKÖRKORTKÖRKORT!! De ba snurrar runt där i min lilla skalle! Men snart så laugh
Nemensi, jag vet inte va mer jag ska skriva, äre nå speciellt ni vill jag ska skriva om så är det bara att slänga iväg en kommentar! HOOJ! 


Vill åka bräda igen!!! taggar friluftsdag med skolan!! 


Likes

Comments

Tjenixen, sitter på lan som jag gjort nu sen i fredags. Har inte gjort så mke. Men jag håller fan på att frysa ihjäl.. varför ska det alltid vara så jävla kallt? 
vet inte om jag ska spela NFS, Minecraft eller Killing Floor. Jätte jobbigt val. Men är fett trött så skulle gärna vela sova nu.. Men nee, ens kompis tog de denna natt.. FUUUCK!! 
nu blire spela sen försöka sova tro ja. Dunkar musiken Alexandra Stan - Lemonade. I LOVE THAT SOONG!! 
nee, skriver kanske imorgon (idag) beroende på ork och tid :P HOOJ!!

 
Var även ute och körde med Joel, Adam & Linus. Grymt kul var de fast 2 remmar for, 

 

Likes

Comments

Snart är man 18 då. Jag längtar så himla mycket.
Idag så hade vi hela förmiddagen med idrott. Sedan efter lunch såg vi gökboet, sen hade vi idrott igen från3-4. sen gick jag och Sandra till gymmet för att vara där till klockan 6. Ida kom å gjorde oss sällskap i slutet. 
Men nu så sitter jag och tittar på Hellboy 2. Sambon min sover borta hos en klasskompis i, 1 eller 2 nätter. Får se hur länge de blir. Men de är så himla tomt utan hon här.. Menmen, jag har överlevt förr och gö de nu å. Nee, nu ska jag ta å se filmen så jag hänger med nå. HOOJ!! 

Likes

Comments

Tjenixen, just kommit hem efter en dag med skola. Å första körlektionen på trafikskola! Yeeey, denna dag ha vare kung förutom att man har börjat med matte nu. Sista timmen på fredag.. Matte B, here I come.. Körlektionen gick förvånansvärt bra. Lyckades parkera (det jag verkligen inte trodde jag skulle klara av..) å allt annat som jag å gjorde smiley 
Å träningsvärken från igår i benen och armarna kan jag lova sitter i ordentligt. Körde ett pass hemma med 20+9 fat burner program, Som finns på en app i Google play (Android), den heter Workout trainer. Riktigt bra tycker jag! + på den. 
Nu så blire ta sig lite fika sen slänga sig framför någon bra film. Tror det blir någon Johan Falk film. tills älsklingen kommer hem. HOOOJ! 


Såhär taggande är matte.. (Ritad av Sandra Eriksson)

Likes

Comments

Ligger i sängen å ska väl försöka sova snart. men är inte speciellt trött.. Camar med älsklingen. har sove hos hon i två nätter. men nu så ska man sova hos mor och far i två nätter innan de bär av mot vännäs igen laugh åhh gu va man saknar lilla vännäs. alla klasskompisar/kompisar och sängen framförallt. å att få dela allt med älsklingen. 
imorgon så blire stiga upp vid cirka 10. måste tanka skotern för att sen fara ut med grabbarna (johan & andreas). de blir grymt kul. nee nu ska jag nog försöka sova. HOOJ!!


Gjorde hemmagjord lyxshake hos älsklingen igår! Smaskens vare!!

Likes

Comments

ligger i sängen med älsklingen breve mig som spelar nå cp spel på min telefon som jag inte blir nå klok av. men hon förstår sig då på de är duktig så. igår var det nyårs. den spenderades hos johan. med jenny, martin, linda, jocke, conny & mogge. de vart niice. lite långtråkigt kanske. men bra blev de i slutändan iafl smiley
imorgon så ska man te skellhell och göra Risk 1an. Början på körkortet nu.. Det är inte länge kvar nu. 2månader exakt nu.. cheeky Men taggad är jag då laugh efter det så blire hem till älsklingens föräldrar och spendera resten av kvällen och natten där. Det kommer bli hur bra som helst. 
Längtar nu till vännäs. vill vara där och bara rå om älsklingen själv. få vara bara jag och hon. få träffa alla polare där. ni saknasno
nee, om man ska ta å gö nå vettigt som sova kanske? HOOJ!


Fyyfan vad jag är tagg på att åka mer!!

Likes

Comments

Imorgon bär det av till moskosel med grabbarna. Köra skoter å ta chillen. Faan va niice helg detta kommer bli. Men saknaden av älsklingen kommer vara enorm.. Men det är den redan men.. 
Ikv så har vi lastat skotrarna. Kollat på Johans nya 2sporty. Åkt runt lite och skrattat alot laugh
Nu ska jag väl prata med älsklingen tills jag somnar sen blire rulla iväg då som sakt smiley Ni får ha en trevlig helg alla. För det ska jag. HOOOJ!! 


3 Dunder super mega skotrar lastade ^^ 

Likes

Comments