Hejheeej!

Hoppas våra läsare mår bra! Idag har Lajjarna varit på jobb och klagat över sina tragiska liv. Idag har Mos ätit pizza,gamle Wuu har ätit en pasta carbonara och Henke henkstar har ätit stekt falukorv. Nu ska vi sova, så nu är det bara en sak vi vill säga innan vi sussar och det är något som vi tror kommer komma som en chock för många,men Donald Trump är USA:s nästa president.

Likes

Comments

Tänk att vi sitter här med en sprillans ny blogg framför våra näsor. Så då är det väl dags att börja någonstans i denna helt okända värld vi snubblat in i. En presentation verkar väl till pass med tanke på omständigheterna?!

Vi väljer att kalla oss Mos, Gamle Wuu och Henke eftersom vi är rookies i denna värld och helt socialt inkompetenta. Rädda för stalkers och allmänt missnöjda personer med andra ord. Bakom skärmen kände vi dock att det var på tiden att dela våra tankar med omvärlden.

Vi tre har flyttat ihop, från Sverige till Norge för att prova vingarna. Dagarna består av att försöka lajja oss genom livet, därav bloggnamnet HHHHHHHHHHHH (gubbskratt), även om vi misslyckats så långt. Vanligtvis slutar det faktiskt i pinsamheter, hemlängtan och fosterställning i duschen.

Mer om detta imorgon, när vi har tänkt att komma tillbaka hit med den dagens uppdateringar. Kan vara något att se fram emot. Hopp och hej nästa tjej jag ska aldrig gifta mig HHHHHHHHHHH

Bilden visar alltså vår ofantligt fräscha dusch

Likes

Comments