spöken från förr hemsöker mig, vrider och vänder på mitt sinne. vem är jag och varför är jag såhär? varför sökte jag närhet i hans famn och varför slutade jag inte när alla varningssignaler tjöt? varför lät jag mig själv slängas mellan män som endast såg mig när de kunde få ut någonting av det? varför låter jag mig själv förödmjukad och utnyttjas, gång på gång? vad får jag ut av det, mer än det kroppsliga och skammen när de lämnat mig ensam med för att tyna bort ännu mer? varför är alltid mina frågor, frågor om varför? spöken från förr, varför vill ni skada mig ännu mer? har ni inte fått vad ni velat, eller tagit vad ni behövt tillräckligt? spöken från förr, låt mig vila. låt mig samla ihop alla trasiga delar och börja på mitt livsverk. jag vill börja om på nytt, men de begagnade delarna är rostiga och passar inte. men jag har inte råd till nya saker som passar och som har en fin blank yta. jag är som en bil, jag går sålänge du vårdar mig så går jag några mil till. men om du låter mig stå i regnet och inte brukar mig, så förfaller jag sakta men säkert. att tala i metaforer och poesi är väl inget bilar gör vid 5 på morgonen. att släppa sin trygghet man haft i 14 månader, att gå vidare och försöka hitta sig själv på nytt är inget som görs över natten eller dagen. min värld gick under dagen bomben släpptes, men i alla spillror fanns det ändå något som fick mig att kämpa. att se sanningen i vitögat, skrika på sig själv för att komma upp från golvet och att inte förstöra sig själv ännu en gång är bland det starkaste jag gjort. att se den sidan av sig själv, nästan 6 år senare igen är något jag aldrig vill göra om. jag är inte arg, ledsen, besviken eller uppgiven för att du valde att gå din väg. jag är tom, för att jag hade gjort dig till min värld. men nu är det dags för mig att stå i centrum för mig själv. det är dags att börja reda ut alla garnnystan som snart ska till att bli min värld. min alldeles egna värld, där jag bestämmer över mig själv och vad som händer. jag ska aldrig tappa kontrollen igen. jag ska aldrig låta spöken från förr manipulera mig eller styra mig. Varför? För jag är värd det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Am I sweating
Or are these tears on my face?
Should I be hungry?
I can't remember the last time that I ate.
Call someone
I need a friend to talk me down

But one foot wrong
And I'm gonna fall
Somebody gets it
Somebody gets it
But one foot wrong
And I'm gonna fall
Somebody gets it
Somebody gets it
All the lights are on
But I'm in the dark
Who's gonna find me
Who's gonna find me
Just one foot wrong
You'll have to love me
When I'm gone.

Does anyone see this?
Lucky me
I guess I'm the chosen one
Color and madness
First in line I put my money down
Some freedom
Is the tiniest cell in town

Some people find the beauty in all of this
I go straight to the dark side of the abyss
If it's it bad
Is it always my fault?
Did somebody bring me down?
Did somebody bring me down?
Did somebody bring me down?

One foot wrong
I'm gonna fall
Put one foot wrong
And I'm gonna fall
But one foot wrong
And I'm gonna fall
Somebody gets it
Just one foot wrong
And I'm gonna fall
Somebody gets it
All the lights are on
But I'm in the dark
Who's gonna find me
Who's gonna find me
Just one foot wrong
You'll have to love me
When I'm gone.

Have to love me when I'm gone
When I'm gone
Have to love me when I'm gone
You'll have to love me when I'm gone

Likes

Comments

hjärnan och hjärtat
två komponenter som inte är samarbetsvilliga
hjärnan säger stopp, nej - tänk dig för
medan hjärtat skriker efter dig
ångesten klyvs någonstans mittemellan och gör att hela jag skakar. mina tårar tog slut för längesedan och reserven verkar fyllas på runt 4 morgonen
kommer detta bli ren överlevnad eller finns det en mening med det? jag vet inte; jag vill heller inte veta. allt jag vet är att det gör ont. men det är väl det är när känslor checkar ut och in här på heartbreak hotel.

Likes

Comments

jag låter tårarna kinderna, likt rosorna i vasen torka ut till att bli obefintliga och bortglömda. förmultningen som verkar är inget vår moder från jorden kan påverka. ty då allt är dött runt omkring och inte ens månen återspeglas i havet. jag frågar mig själv gång gång, är det färgen på rosorna som spelar någon roll?
-

Likes

Comments

Jag var aldrig som dom andra
Jag var konstig, annorlunda
Missförstådd, felbehandlad
Det fick mig o börja undra
Är det mig det är fel på
Eller är jag för äkta för er
Jag kan berätta för er

Har slutat helt att ens, försöka passa in
Passa in
Platsa in

Medan du gick i skolan
Då jag plasta in
Packa in
O ba' fuck allting

Min ort den lärde mig att fylla kassaskrin
När grabbarna går loss o tömmer magasin
Det gjorde att jag fick en annan attityd
Back min stil
Back min stil

Likes

Comments

Söndag hela dagen!
Simon åkte och jobbade imorse så jag gick upp samtidigt och passade på att börja färga hår och vara kreativ den fronten. Veckan som kommer är det lov för alla elever och lärare. Dock kommer jag och några kollegor hålla i lovskola måndag, tisdag och onsdag! Sedan torsdag och fredag blir det att planera så mycket som möjligt inför temadagar osv. Så även om det vankas arbete så ser jag verkligen fram emot denna veckan! Simon börjar på ett nytt jobb imorgon också så nu kommer allting förhoppningsvis rulla ganska bra!

Jag hoppas att ni har haft en fin vecka och en bra helg!
återseende,
/D. ♡

Likes

Comments

Long time no see.

Livet rullar på, jobbar måndag-fredag, fram till sommarlovet än sålänge! Skrevpapperna igår för förlängningdet är niiice. Imorgon är det studiedag för alla elever och lite konferens för oss lärare. På torsdag är det vinterrevy och senfredag är det vanlig skoldag! Helgen är verkligen efterlängtad, sömn och måla alla väggar i dem nya lyan stårschemat. (Vi flyttade förra helgen)

Nu väntar jag på Simon, sen ska jag duscha och lägga mig och glo på någon uttjatad film.

Ha det gött!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det avslutning skolan för alla trötta elever och lärare! Tror alla behöver ett litet break efter denna terminen, det har varit intensivt bara de få veckorna jag har varit där. Jag fick även förlängt t o m v.7, så det är skönt!

Ikväll ska jag, Simon och några nära vänner samlas för att ha liten julafton. Tycker det är mysigt när det bara är vi! Lite glögg, vin för de som vill, pepparkakor och snittar. Och julklappar såklart! Ser verkligen fram emot det.

Borde gå och se över vad jag ska ha mig men satte på Timeless på viaplay (aaaasbra serie, ni borde verkligen kolla!!!!) så jag sitter här i soffan haha!

Hoppas ni får en fin julhelg 🎉❤

Likes

Comments

Heeej alla pigga och glada!

Hoppas att December har varit mysig, för idag är det fjärde advent, alltså snart jul och nyår. Vad ska ni alla göra??

Jag ligger dödssjuk. Riktig mansförkylning. Nyser, hostar, kräker och har feber. Men förhoppningsvis stoppar det inte mig ifrån att jobba imorgon och resten av veckan. Sista veckan innan julledigt.

Hoppas ni får lite ledig tid över till att bara hänga på soffan och kolla julfilmer!

Kram 😌

Likes

Comments

Morgon alla där ute!

Natten har varit en katastrof. Sov i soffan, det drar från fönstret så är ännu mer sjuk nu än vad jag var igår. Katterna sprang mig, lekte i julgranen som numera ligger på golvet. Bökade runt i alla julklappar. Låt oss säga att jag knappt har sovit, varken inatt eller på typ 3-4 veckor. Äter gör jag inte heller. Har varken pengar, tid eller ork till det.  Ska leva på ca 200 kr tills den 27e. Kommer bli en väldigt intressant månad då jag måste tanka för att kunna komma till jobbet. Någon som söker en escort?

Simon lämnade mig ensam hela helgen så igår spenderade jag tid med några av mina favoriter i Strömsnäs. Välbehövligt. Saknar mina vänner himla mycket. Förlåt för att jag är världens tråkigaste och sämsta människa right now. ❤

Nu ska jag börja tvättajag slipper göra det ikväll och imorgon. Funderar även på att städa så har jag det gjort.
Ha en fin dag.  😚

Likes

Comments