Header

Att ha mål är något som är bra i alla olika typer av lägen och situationer som exempelvis när det kommer till skolan, träningen eller mål för dagen med saker man ska hinna göra. Mål när det kommer till körkortet är minst lika viktigt. Det är det här målet som puschar dig till att prestera, får dig att vilja lyckas men som även kan bidra till ångest.

När det kommer till mitt mål gällande att klara både teorin och uppkörningen så vet jag redan sen 1 månad bakåt i tiden vilket datum och tid som jag kommer skriva både teoriprovet samt köra upp. Detta ser jag som en motivationskraft som driver mig framåt till att bli godkänd.

Jag har en deadline att den 22 februari måste jag kunna teorin, känna mig säker på alla dessa frågor om B-behörighet, vägmärken, statistik om olyckor beroende av alkohol och droger m.m

Jag har en deadline att den 23 februari ska jag köra bil helt felfritt, komma ihåg mina spegelrutiner inklusive döda vinkeln, tänka på Eco Driving och inte vara en fara för andra trafikanter.

Hur jag nu presterar för att kunna stå där med mitt körkort i handen den 23 februari efter klockan 11 får ni läsa om i nästa inlägg om vägen till körkort...

Likes

Comments

Söndagen spenderades på bästa möjliga sätt. Nämligen tillsammans med familjen. Startade som sagt dagen med en luciafrukost som uppladdning inför julmarknad i Sigtuna och nu på kvällen stod vi i köket och lagade en god familjemiddag tillsammans. Det blev två olika typer av förrätt, halva toast skagen och andra halva bruschetta. Till varmrätt hade pappa lagat torsk med en persiljesås som var i ugn och till det blev det potatis- och blomkålsmos. Väldigt gott blev det!

Toast Skagen / Bruschetta

Efter en stunds pluggande inför kommande juridikprov så satte vi på en film och tog vara på söndagens sista timmar. Nu är det läggdags för min del, sov gott!

Likes

Comments

Vid klockan 9 imorse kom mamma upp och väckte mig, frukosten var nämligen klar och framdukad. Blev en luciafrukost. Efter frukosten bar det av på en road trip till Sigtuna för att gå på julmarknad. Jag körde hela vägen dit, känner mig väldigt stolt att det fick bra att köra.
Det var så himla mysigt att gå runt bland alla försäljaren. Vi tog även en fika på tant brun, ett super gulligt litet café. Nu bär det hem igen!

Likes

Comments

Igår hade min underbara vän Disa mingel för ca 30 pers. Hon fyllde år i veckan så detta var för att fira henne. Det var kul att träffa gamla vänner, träffa nya och ungås med mina nuvarande vänner. Det bjöds på drink och tilltugg, som var lite olika snittar, nötter, vindruvor m.m. Hade en mysigt kväll, vi drog vidare till en kille lite längre bort efter. Stannade dock inte så länge, då jag jobbat hela dagen och skulle upp tidigt idag.

Tack Disa för igår <3

Likes

Comments

Klockan ringde halv 8, fick lite sovmorgon om man jämför med att klockan annars brukar ringar 6-halv 7. Klev upp och packade gymväskan, satte på mig träningskläder och fixade i ordning frukost som jag tog med mig till gymmet och åt där.

Blev ett konditionspass, 45 minuters crosstraing och 430 brända kalorier. Känner mig nöjd över morgonens insats och njuter just nu av en frukost som består av en halv mosad banan, kvarg blandat med blåbär och hallon. Har endast en lektion i skolan där vi skriver en inlämning sen ska jag nog sätta mig på ett fik och fortsätta skriva klart den. Ha en grym start på helgen! 

Likes

Comments

Drog direkt till gymmet när jag hade slutat skolan vid halv 2. Det blev kondition och mage, inte jättelångt pass men ändå något. Nu sitter jag framför datorn och mumsar på hallon & mango och vanilj kesella till det. Till det surplar jag lite kaffe. Ska skriva på en inlämning som ska in ikväll innan jag ska jobba. Hörs!

Likes

Comments

I tisdags fick jag (mitt namn) äran att bli tatuerad på pappas arm. Så himla fint gjort! G-klaven står för musik vilket både pappa och jag har som stort intresse.

Älskar dig pappa!

Likes

Comments

Eftermiddagen och kvällen spenderades på gymmet med både jobb och sen även ett benpass med Adam. För er som inte visste så jobbar jag på det gym och jag även tränar på. Så smidigt, man har inga ursäkter till att inte träna då!

Likes

Comments

Vitamin Boost

Tog tillfället i akt att fixa en extra god frukost idag då jag stannar hemma från skolan. Vi har lektioner då vi kan jobba hemma, så det är vad jag tänkte göra idag. Ska plugga hemifrån. Tog fram juicepressen och fixade mig en vitaminrik färskpressad juice gjord på en grapefrukt, en apelsin, en citron och en lime. Hej vitaminbomb!

Grapefrukt Apelsin Citron  Lime

Nu ska jag ta en promenad med hundarna ute i ruskvädret, sedan ska jag sätta mig med ett fokus på plugget!

Likes

Comments