Keso a la malta

En efterrätt som passar bra närsomhelst på året men smakar extra gott till jul. Det fungerar överraskande bra att använda keso i stället för ris smakar så himla gott.
portioner: 6 stycken
tillagnigstid: 20.25 min
Ingredienser:
300 gr keso
2 dl vispgrädde
1 tsk vaniljpulver
2-3 tsk malen kanel
valfritt 2-3 msk sötningsmedel
Gör så här:
1. Vispa grädde och vanilj fluffigt. Hellre lite för lös än grynig. Tillsätt kanel och ev sötning,
2 Blanda försiktigt i keson. Sätt in i kylen 10-15 så att keso a la maltan sätter sig.
3 Servera med hallonsylt eller med några klyftor clementin eller blodapelsin.
Tips: smaksatt keso a la maltan med saffran istället för kanel.

Följ gärna lagatochklart på sociala medier där jag delar med mig av tips och goda recept.
instagram: @lagatochklart
Facebook: https://www.facebook.com/Lagatochklart
Gör du receptet skriv gärna en komentar eller tagga gärna bilden på instagram med @lagatochklart.