Contains affiliate links

Godaften piger.

Jeg tænkte, at jeg lige ville lave et lille blogindlæg om de ting, som jeg har haft i kikkerten her på det sidste. Jeg elsker simpelthen at sidde og opdatere min indkøbskurv på Bootz hver dag, fordi der hele tiden er spændende nyheder og gode tilbud. Det er specielt sjovt, når man kan finde et lækkert tilbud på en af de lidt dyrere varer.

Sov godt. Knus :))

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godaften piger.

Jeg har hele dagen siddet og kigget på tøj og spekuleret over, hvad jeg mon skulle tage på til udendørs 18-års her på næste fredag. Der er lidt tid til, jeg ved det, men sådan er jeg, og så elsker jeg bare at kigge på og bestille lækkert tøj. Så selvom det er hårdt arbejde, er det stadig skide hyggeligt - modsat min AT, som jeg sidder med.

I hvert fald fandt jeg frem til, at jeg gerne ville have noget lidt sommerligt på, og så syntes jeg heller ikke, at det ville gøre noget, hvis det viste min krop lidt frem.;) Det kan jeg godt lide indimellem. Så jeg fandt denne smukke nederdel fra Storm & Marie, en basic men moderne top fra Filippa K, og så trænger man jo til en ny BH i ny og næ, så den fik jeg lige listet med i bestillingen.

Jeg skal lige informere jer om, at det virkelig KAN betale sig at være medlem af bootz hjemmeside, da jeg pga. mit medlemsskab fik lov til at låne en rabatkode, som gav mig 10% rabat på min samlede bestilling. Lækkert lækkert!!

Rigtig god torsdag til jer alle.

Likes

Comments

Ganni kjole // Fila sko // Marie Jedig X Markberg taske // Tiasmykker øreringe // Strømper købt i Mads Nørdgaard // Asos solbriller //

Hey pigerne.

Så er an af de to fødselsdage overstået, som jeg skulle ramme i denne måned. Fed aften!

Jeg skulle jo finde et outfit at have på, og da jeg var rimelig sent på den, valgte jeg at tage et smut forbi Rødovre centrum og bruge timevis i deres Magasin. Jeg prøvede flere forskellige kjoler og flippede bukser, men fandt frem til, at denne her lækre kjole fra Ganni var super lækker både til en fødselsdag og bare her til sommer helt generelt.

Nu er der én fødselsdag to go, og jeg er nu på udkig efter endnu en kjole eller et lækkert sæt til en udendørsaften. Hvis i har ideer eller input, er i meget velkomne til at lægge et link eller en kommentar nede i feltet.

I må have en fortsat rigtig god tirsdag.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg skal en tur til Kreta her til sommer, hvilke jeg glæder mig rigtig meget til!!! Og når jeg er på ferie, kan jeg godt lide at eksperimentere med tøj, hår og makeup. Jeg har fundet nogle lækre sommeritems, som helt klart skal afprøves, selvom det prisen er i den dyre ende. Jeg kan godt lide at blande sikre valg sammen med "nytænkning" i modens verden, og derfor har jeg blandet disse items.

Vi må se, hvor manget jeg får råd til - ellers må jeg bare gå og drømme lidt.

Likes

Comments

1. DET SMUKKE MAROKKO

Marokko er virkelig et af de steder, som jeg allerhelst kunne tænke mig at besøge pga. den smukke kultur og deres lækre mad - for jeg er VIRKELIG en madelsker. Udover det, føler jeg mig utrolig draget af deres smukke markeder, hoteller, farver og generelt deres friske og specielle råvarer og dufte. I Marokko er der også en masse smukke og historiske turistattraktioner at besøge.


2. DET ROMANTISKE PARIS

En af mine tætte veninder har lige været et smut forbi Paris på en shoppingtur, hvor hun fik brændt lidt penge af og købt en masse lækre sager. Jeg siger ikke, at det gjorde mig jaloux, men wauw hvor skal jeg bare afsted snart!!

Længe har jeg gået at drømt om at shoppe hovedløst amok i selveste Paris, som er omdrejningspunktet for modeverdenen.


3. DET INTERESSANTE BHUTAN

Bhutan ligger i Himalaya-bjergene og er et virkelig spændende og interessant land med, som er indhyllet i sagn, legender og en vidunderlig natur. Jeg forventer en rolig rejse, hvor man kan afkoble fra hverdagens stress og bekymringer.


4. DET VILDE TANZANIA

En safarirejse er helt sikkert noget, jeg bare SKAL opleve - også gerne mere end en gang! Jeg kender en del, som har været i Tanzania, og det lyder virkelig vidunderligt. Det er nok en rejse, som jeg gerne ville opleve med et par gode veninder, så jeg kan dele alle smukke minder og oplevelser med hinanden og har folk omkring sig, som man virkelig kan nyde det hele med! For mig må safarirejsen nok være det ultimative.


5. DYKNING I INDONESIEN

Jeg har været på dykkerrejse før, og det er virkelig noget, som jeg aldrig vil glemme, og minderne skal helst også forfriskes indimellem. Indonesien skulle have nogle af de smukkeste koralrev i verden og alverdens dyr at kigge på i de blå have.

Min sidste dykkerrejse var på Mallorca - også en kæmpe oplevelse! Det kan også anbefales.


6. AFDÆMPEDE COSTA RICA

Costa Rica har smukke nationalparker, hvor man kan se solen stå op tidligt om morgnen. Det er et sted fyldt med uberørt natur og en masse farverige dyr, som man kan komme helt tæt på.

På øverste billede ser du Cataratade La Fortuna, som er et stort smukt vandfald, som siver fra floden og ned i en dyb kløft. Det er omkranset af tropisk skov.

Der skulle man nok kunne finde ud af at få taget et par gode billeder til sin Instagram ;)


7. DET FASCINERENDE NORD-NORGE

Norge har jeg besøgt mange gange for at stå på ski, og det er et rigtig dejligt land! Noget jeg endnu ikke har oplevet er nordlyset, som jeg finder utrolig fascinerende! Det må være det smukkeste og mest surealistiske syn nogensinde.

Der ligger en masse hoteller i specielt de områder, hvor nordlysets aktivitet er størst.

Likes

Comments

Contains affiliate links


Jeg har lige udpeget de aller øverste ting på min ønskeliste, som jeg rigtig meget regner med at købe, når jeg engang får lidt moneters ind på kontoen igen.

Jeg skal til et par fødselsdage i denne måned, og da jeg aldrig klæder mig rigtig formelt, ville dette outfit være et godt alternativ. Ellers må jeg lige holde jer opdaterede omkring, hvad jeg ender med at hoppe i.

God Kristi himmelfartsferie pigerne. :)

Likes

Comments

Smukke kvinder gennem tiden 

Disse kvinder er alle perfekte eksempler på et skønhedsideal - et menneske, som man ser op til og gør at man bestræber sig efter at få dette "perfekte" ydre. 

Husk nu på, at man er født, som man er, og at det ikke er en skam at skille sig ud i mængden. Skønhed kommer indefra, og det man kommer langt med i livet er venlighed, omsorg og glæde. Vær altid glad og fokuser ikke på de små ting problemer i hverdagen - alle har dem, også jeres skønhedsidealer, og det må man bare tage med og få det bedste ud af de små glæder i hverdagen.

God lørdag aften alle sammen!

Likes

Comments

 Hoodie Long Island 1600 DKKParfume Chloe 430 DKKSwimsuit Mads Nørdgaard 800 DKK
 Skirt Mango 299 DKKMascara Lancôme 255 DKKHalskæde Pilgrim 399 DKKHoodie Nike 450 DKKBukser Zara 79 DKKSko Nike 1300 DKK

Hey tøser.
Jeg har lavet en liste på ønskeskyen med mine fødselsdagsønsker, da jeg fylder 19 her til Oktober - uhhh, og jeg har lige udvalgt dem, som jeg er allermest fan af! 


Likes

Comments

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker sæt. Det er bare super lækkert og nemt at komme op om morgnen og hoppe i et lækkert sæt, specielt om vinteren, når overskuddet bare ikke er til det helt store. 

Ganni satin blomsterskjorte 809 DKKGanni satin blomsterbukser 869 DKKGanni satin skjorte 1599 DKKGanni satin bukser 1599 DKKRebecca Minkoff Taske 2950 DKKHvisk Bubble Ring 650 DKK

 

Likes

Comments

Hej piger.

Jeg står desværre i den (u)heldige situation, hvor jeg er gået hen og er blevet syg, og det kan virkelig være kedeligt - specielt hvis man foretager sig det samme hele dagen.
Derfor har jeg lavet en lille liste over 10 ting, som man kan lave, mens man ligger syg.

1. Forkæl dig selv
Du kan nemt komme til at føle dig grim og ulækker, når du bare ligger i den seng hele dagen med papir i næsen. Kom ud af sengen og tag et lækkert fodbad, tag noget ansigtsmaske eller en god creme i hovedet, kom noget neglelak på tæer og hænder og prop noget hårkur i håret, det skulle kunne friske dig lidt op.

2. Se en god serie
Det er aldrig dårligt at se en dejlig serie, så man kan få tankerne over på noget andet, mens du ligger der og føler dig elendig. Jeg kan lige opremse fem af mine personlige favoritter, så i kan få noget inspiration:

Friends - Det er en serie, som jeg har set igen og igen og igen, og det fortsætter. Den serie kan altid hjælpe på ens humør, da det er en utrolig realistisk og meget meget humoristisk serie. Du vil elske den, når du lige er kommet igang.

Pretty little liars - Denne serie er en spændende og intens tøseserie, som man utrolig hurtigt bliver fanget af. Den starter allerede ud med et mord, og spændingen stiger kun. Se den selv og find ud af, hvad der ellers vil ske.

Gossip Girl - En virkelig interessant tøseserie, som både handler om mode, kærlighed, ungdomsdrama og så gør det jo heller ikke noget, at der er en masse flotte drenge at kigge på. Den kan jeg stærkt anbefale jer at gå i krig med.

The Vampire Diaries - Dette er nok en af mine personlige favoritter, den har jeg virkelig været bidt af. Det er en meget spændende serie, som omhandler en lille by med en masse hemmeligheder og relationer, og så kommer det nok ikke bag på nogen, at der optræder en hel masse flotte vampyrer og varulve - bla. brødrene Salvatore.

Sex and the city - Denne serie er også helt fantastisk. Den omhandler bla. mode og alle livets op-og nedture. Den er virkelig interessant, og man kan altid komme på bedre tanker og få en masse inspiration og gode råd, når man ser denne serie.

3. Internetshopping
Er der noget, jeg gør mig meget af og er yderst glad for, når jeg keder mig eller ligger syg, er det virkelig at kigge på tøj, sko, tasker, ting til hjemmet eller alverdens ting på nettet. Jeg har faktisk gjort meget brug af den app, som hedder ´ønskeskyen´, hvor jeg bare lige smider links ind af de ting, jeg har planer om at få mine fingre i en dag - det gør det hele så meget mere overskueligt.

4. Ryk rundt
Når du ligger der i din seng, kan man nemt komme til at kede sig over, hvordan der er møbleret inde på værelset. Derfor er det en befrielse at komme op og få rykket lidt rundt på de forskellige ting. Det hele ser så meget flottere ud, når det ikke står på samme måde som det plejer, så kan du jo altid rykke tilbage, når du også bliver træt af det.

5. Ryd ud i dit tøjskab
Det er altid dejligt at få ryddet lidt op i dit tøj, og du har garanteret noget, som du aldrig bruger mere. Få derfor sat dit overskydende tøj til salg på trendsales eller smid det ud for den sags skyld. Vær ikke kræsen, så kan du få skiftet ud og spare op til den garderobe du egentlig ønsker dig.

6. Kig på blogs
Tjek endelig nogle blogs ud og få inspiration til alverdens ting. Her er 6 af mine favoritter, som jeg selv henter en masse inspiration fra.

Freja Wewer, Maria Kragmann, Passion For Fashion, Roe Diary, Amalie Wessel & Victoria Kraft

7. Hyg om dig selv
Tænd nogle stearinlys, lav noget te, sæt noget hyggeligt musik på og tag et dejligt varmt bad. Det er noget, som for alvor kan sætte gang i hyggen, og så kan du også lige finde din indre ro og spekulere lidt over de små ting. Det kan være meget befriende, når man ligger derhjemme og er træt af livet.

8. Se youtubevideoer
Det kan altid hjælpe på humøret eller give dig noget inspiration. Der er jo ingen grænser for, hvad du kan finde på youtube. Hvis det er mode, kan jeg varmt anbefale ´fashionpost´, hvis det er makeup, er jeg stor fan af ´Lauren Curtis´, og hvis du bare vil komme i bedre humør, synes jeg at youtuberer som ´Novopleco´ er rigtig sjove, men det er jo en smagssag.

Likes

Comments