Hej alle, og GODT NYTÅR!

Jeg håber I alle har haft en dejlig aften og nat. Jeg har selv haft en dejlig festlig aften, og spist lækker mad og fejret det nye år helt ekstremt!

Jeg tog et par billeder, for at forevige aftenen, hvilket her kan ses, knus!

Som I kan se, var maden SÅ lækker, og jeg var i festligt humør

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle, håber I nyder december i fulde drag!! Jeg har været seriøst syg, hele sidste uge, med meget høj feber og alt muligt, men er kommet ovenpå igen, hvilket er så dejligt!! Jeg håber enderligt alt kører for jer, og I får den bedste jul samt nytår, kæmpe knus!!

Likes

Comments

Hej alle!

For det første, er det december fra i morgen af, og på trods af det dårlige vejr og mørket, vil det altid være min yndlingsmåned, som faktisk er den eneste måned i følge mig, der godt må være lidt kold og mørkere om aftenen.

Jeg tænke, at jeg ville vise jer nogle af mine favorit spots i København, af dem jeg lige hurtigt kunne finde, og så må I hygge jer med dem, og have en fantastisk december!!

RÅDHUSPLADSEN.
Dette billede er fra Distortion i år. Udover at Rådhuspladsen byder på netop Distortion og nytår osv, så er det bare et stemningsfuldt sted, hvor man virkelig kan mærke støjen, både fra HC Andersens boulevard, som jo er ret trafikeret, strøget, selve Rådhuspladsen og Tivoli omme bagved.

FÆLLEDPARKEN
Nu hvor jeg kommer fra Østerbro, er det selvfølgelig en vigtig bydel for mig. Jeg har sindssygt mange minder fra Fælledparken, og det er et af mine yndlingssteder i hele København. Dette billede er fra 1. maj i år, som også altid er fedt.

METROEN
Jeg elsker metroen, pånær når den er proppet og man bliver decideret klemt. Jeg synes det er vildt smart og går vildt hurtigt, og det er lækkert når man skal hurtigt fra det ene sted til det andet, og når der er plads foran, kan man virkelig bare sidde og chille.

SORTEDAMSSØEN
Jeg elsker at være ved alle søerne i byen, men især sortedamssøen, kommer jeg meget ved. Nu kommer den nye metro jo snart, med et stoppested lige ved søerne, og det bliver spændende at se hvordan det kommer til at fungere, det kommer nok til at gå hurtige fra indre by end med 1A, i hvert fald.

KNUS!!

Likes

Comments

Hej alle, håber I har det skønt!

Sticks 'n' sushi, er selvfølgelig et sted der skal med til samlingen! Jeg tror ærligt de fleste kender sticks og måske har været der, men det er i hvert fald stadig nævneværdigt, synes jeg! Man kan få en masse lækre ting, i forhold til drikkevarer og drinks, og virkelig virkelig lækker mad! Menukortet er ret bredt, så man kan prøve en masse forskelligt (og så er der jo også fx salater, udover en masse lækker sushi), en anden fordel er at der ligger så mange forskellige steder, og hvor man sagtens kan sidde både udendørs og indendørs.

De fleste steder åbner kl. 10-22 eller 23, men nogle steder har åbent helt til kl 24!!
Knus!

Likes

Comments

Hej alle, håber I har det dejligt!

Når det kommer til gode spots i Kbh, er café Victor et sted, der klart skal tilføjes. Det er virkelig et sted jeg kommer meget, og et sted man aldrig går helt galt i byen med, synes jeg. For det første ligger det perfekt i Indre by, hvilket gør, man altid lige kommer forbi, og ikke skal forklare beliggenheden hundrede gange. Og så er menukortet igen også ret bredt, så man kan både chille om morgenen til kaffe, spise virkelig lækker frokost og aftensmad, og få nogle lækre drinks om aftenen.
Der er også bare en ret fed og hyggelig stemning synes, og derudover bliver man virkelig altid behandlet overdrevet godt, det er helt vildt!

Adressen er Ny Østergade 8 i Indre By, og de fleste dage åbner de kl. 8 og lukker først kl. 1 eller 2 om natten, hvilket igen kun er en kæmpe fordel, knus!

Likes

Comments

Hej alle, håber I nyder fredagen.

I går, var jeg sammen med min veninde, og vi måtte simpelthen flygte fra Kongens Nytorv, da regnen lige pludselig bare styrede ned. Vi fandt en hyggelig lille opgang, og selvom planen egentlig bare var at gemme os fra regnen et lille øjeblik, endte vi faktisk med at sidde og tale om hele livet og tage et mindre fotoshoot, derinde! Det er en af de fede ting ved det danske vejr, alle de spontane oplevelser, man pludselig får. Håber I havde en god aften i går, og får en skøn fredag aften, knus!

Jakke: Inwear
Trøje: Zara
Bukser: Zara
Sko: New Balance (kan ikke huske modellen, da jeg fik dem af et firma)
Taske: Balenciaga

Likes

Comments

Hej alle, long time ago, håber I stadig er friske og har det dejligt!!

Regnvejr er måske lidt en overdrivelse, men altså, kan godt mærke at det dårlige og kolde vejr, er begyndt at fylde, og det irriterer mig helt vildt!! Dog skal vi jo stadig huske på, at september og delvis oktober, stadig kan byde på solglimt, og så bliver det jo juuuul og hygge.
Jeg skulle i dag tidligt op, og til tandlægen, og det er ikke fordi jeg har tandlægeskræk, men altså, find nogen der kan lide at gå til tandlægen. Heldigvis er min tandlæge på ydre Østerbro, så der er ikke langt til lækre caféer og den slags. Fik en lækker kaffe i dag, og slentrede lidt rundt, hvilket endte med at blive ret hyggeligt! Håber I også har nydt dagen og få en super lækker uge.

Trøje: Isabel marant
Bukser: Zara
Jakke: Inwear
Sko: New Balance (kan desværre ikke huske modellen, da jeg fik dem gratis af et firma)

Knus!

Likes

Comments

Hej alle, håber I har nydt sommeren og stadig lige trækker de sidste solstrejf til jer, som der forhåbenligt er bare lidt flere af, i den kommende tid!

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at musik for mig er en meget stor del af mit liv. Jeg laver selv musik, og min største drøm indenfor erhverv og fremtidsjob, er uden nogen tvivl, at kunne komme til at komme videre med min musik, og måske i sidste ende, at leve af den. Det er nok noget af en klassiker at høre, og jeg ved da som en af de første, hvor hård og svær en branche det kan være, at slå ordentlig igennem i og derefter at befinde sig i, men nu er må vi jo også se hvad fremtiden bringer.
Lad mig endelig vide, hvis der er stemning for nogle videoer, med musik og tekster, jeg har stået bag? Det ville være et enormt stort skridt for mig, men umiddelbart kun positivt!
Hav det fantastisk dejligt derude, knus!

Likes

Comments

Hej alle, og "glædelig" regnvejrsdag!!

Jeg ved ikke om det bare er mig, eller er det her den værste sommer i dette årtusinde? Regn har der altid været, men bare sidste år, var sol dagene da i det mindste at tælle på to hænder. Jeg ved usandsynligt lidt om klima og vejr, jeg kan bare mærke regnen øse ned over mig, hver gang jeg bevæger mig ud, og jeg er seriøst skuffet!!
Planen for i aften, var oprindeligt at jeg skulle i Palads med min veninde, men jeg er simpelthen så træt, så jeg må lige se om jeg kan lokke hende til noget hjemmehygge i stedet, hvis ikke, drager jeg mod Vesterport senere.
I morgen har jeg simpelthen så mange småting jeg lige skal nå, og så skal jeg til et afskeds-arrangement om aftenen, da en anden veninde drager mod Jylland, så det er VILDT sørgeligt!!
Knus

THROWBACK

Likes

Comments

Hej alle, håber I forsat nyder sommeren, trods det til tider elendige vejr!

Jeg synes virkelig vejret har ramt ekstra dårligt i forhold til musik i lejet, og Skagen-ugen osv, regner faktisk selv med at tage i nogle venners sommerhus i Tisvilde snart, men man er jo næsten forbedret på lidt af hvert når det gælder danske somre. Jeg har godt nok tilbragt mange regnfulde somre i København, alt alt for tit stået i butikker og ventet på at kunne gå ud igen, løbet ned til metroen i øsende regnvejr, og lagt samtlige af mine planer om, fordi vejret ikke holdt, men selvom det lige når man er i det føles så nederen, kan man også altid se mere positivt på det og hygge inde osv.
Jeg elsker faktisk til tider, at slentre rundt i gaderne og finde nye seje butikker og gå på café osv i regnen, men det er selvfølgelig mere i støvregnen.
Håber I hygger og suger alle solstrejf til jer!

Pels fra Meotine

Likes

Comments