Hvis du er ligesom mig og inderst inde drømmer om at være fuldtids blogger men godt ved at det ikke er en realitet (lige nu i hvert fald, aldrig stop med ag drømme!) så har du sikkert arbejde eller studie ved siden af. Du har højst sandsynligt også et job ved siden af dit studie. Jeg kommer hermed med 5 gode råd til hvordan du kan skabe lidt mere ro og dermed mere overskud til at nå alle ting. Både de “sjove” og de “mindre sjove” ting.


1. Træk vejret. Virkelig en af de ting jeg kan anbefale højest. At tage dybe vejrtrækninger stimulerer det parasympatiske nervesystem, hvilket er det der hjælper med at holde ro i kroppen og ikke gøre os stressede. Derfor, hvis du har mange bolde i luften så træk vejret.

2. Tag én ting af gangen. Det går ikke hurtigere af at du laver 5 ting på én gang. Det du laver bliver ikke hverken hurtigere færdigt eller bedre af at du laver flere ting på én gang eller færdiggør en enkel opgave først og derefter de andre.

3. Lav lister. Hvis du er en liste person (ligesom jeg er) så kan det være rart at få overblik over tingene ved at skrive dem ned. På den måde har du bedre overblik over hvilke ting der skal gøres og evt i hvilken rækkefølge.

4. Tag pauser. Hvis du kan mærke at det hele bliver for meget, så gå væk fra computeren. Bevæg din krop og kom lige tilbage til nuet. Du er trods alt et menneske, lyt til hvad din krop fortæller dig.

5. Lav ting der gør dig glad. Studier bliver altid til tider forfærdelige. Dette sker som regel omkring eksamen. Men det er vigtigt at have ting i sit liv der gør en glad. Gør det dig glad at instagramme? Så gør det! Gør det dig glad hver morgen at danse rundt i dit undertøj, så dans i dit undertøj! Så længe du holder fast i noget der gør at det hele virker nemmere. Der skal være plads til gode ting, ellers er det da ikke værd at eksistere.


Håber nogle af de her råd giver jer noget at tænke over og at I evt kan bruge dem i jeres egen hverdag. Jeg ved at jeg tænker over dem når jeg har det svært, ikke altid jeg får fulgt dem alle lige grundigt, men de er noget jeg reflektere over.

Husk, tid er ikke noget man har, men noget man tager.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg er nok ikke den eneste der har hørt om den nye trend der kommer her til foråret.

Lyserødt og rødt.

Er jeg den eneste der altid har været lidt tilbageholdene når det gælder de to farver sammen? Måske er det på tide at komme ud af sin comfort zone og prøve noget nyt.

Når man kigger igennem "The biggest spring 2018 fashion trends from the designer runways" (ligger et link i bunden) er det tydeligt at det er rød og lyserød der går igennem temaet.
Dette er også nævnt i det nye version af Cover.

Noget andet der også er blevet en trend er at være grim. Som Cover udtrykker det "at klæde sig som sig selv" Kan godt lidt se hvor de vil hen med det, det er blevet moderne at alle ikke skal ligne hinanden og at det er okay at skille sig ud. Selvom jeg nok mest er en #basicbitch så synes jeg det er vildt fedt og prøver at få nogle af de samme principper flettet ind i min stil. Sætte mit personlige præg på det.

Så hvad synes I om den nye trend? Noget I springer med på eller springer I det lyserøde/røde over?

http://wwd.com/fashion-news/fashion-features/gallery/the-5-biggest-spring-2018-fashion-trends-from-new-york-fashion-week-10989352/#!1/americana-four-split

Likes

Comments

Hej alle!

Jeg vil starte min blog med at komme med en introduktion til mig selv og til bloggen.

Mit navn er Lærke. Jeg er 21 år gammel og jeg studere på CBS til daglig. Jeg er for nylig gået ind i fashion og mode og synes hele verdenen er mega spændende. Jeg ville derfor gerne give mit eget præg på denne verden.
Det kommer til at være mode, selv folk på SU kan være med på. Derudover kommer det til at være livsstil og hvordan de daglige udfordringer bliver tacklet.

Tænker lige at komme med 10 facts omkring mig så I kan lære mig bedre at kende!

1. Jeg er 21 år gammel, men fylder 22 år om 20 dage.
2. Jeg bor i Hillerød men studerer på Frederiksberg, så er inde i KBH hver dag.
3. Jeg studerer Erhvervsøkonomi og IT
4. Jeg dyrker yoga og er instruktør i yoga i Fitness World
5. Jeg elsker fotografering og billeder. Både at tage dem og få dem taget
6. Jeg er først for nyligt gået ind i fashion verdenen men har altid været fascineret af den.
7. Jeg har intet flair for makeup - endnu!
8. Jeg lever vegetarisk, derfor ingen kød og så få animalske produkter som muligt
9. Mine veninder plejer at sige at jeg kan virke lidt bitchy men er en fluffy unicorn så snart man lærer mig at kende.
10. Jeg hjælper gerne men jeg lader ikke folk træde på mig. Det er livet for kort til.

Håber I alle vil læse med og jeg glæder mig til at lære alle jer at kende!


Likes

Comments