Hey guys<3!!! Selvom det er ved at være fem dage siden det var nytårsaften, tænkte jeg alligvel at jeg ville skrive lidt om min nytårsaften.

Vi skulle holde nytår hjemme hos mig, som vi også har gjort de sidste par år. Jeg gjorde mig klar omkring kl 15:30, også kom min kusine, mormor og morfar kl 16:00, min mor var der selvfølgelig også. Kl 18:00 var der dronningens nytårs tale, men den gad mig og min kusine ikke at se, så vi gik ned i min gård og fyrede nogle knaldperler og pistoler af. Kl 19:00 spiste vi så aftensmad og vi fik sushi og til dessert fik vi hjemmelavet is som min tante havde lavet.

Da vi havde spist gik vi ned igen og fyrede nogle flere knaldperler af og min far havde også købt sådan en røgbombe som min morfar så tændte. Omkring kl 23:30 kom min onkel Martin og Louise over og sagde "Godt Nytår", og ca. 10 min senere kom min kusines forældre, altså min anden onkel og tante. Og da klokken blev 00:00 hoppede vi allesammen ind i det nye år.

Resten af aftenen sad vi egenligt bare og hørte musik og hyggede med lidt champagne og chip. Og omkring kl 02.30 var vi ret så trætte så der gik vi i seng så vi var friske til næste dag, hvor vi altid plejer at holde nytårs frokost.

Det var rigtig rigtig hyggeligt og glæder mig til at gøre det igen næste år.

XX Lærke

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys<3!!! Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg sidst har lagt et indlæg op. Da det jo ikke er så lang tid siden at de var jule tænkte jeg, at jeg ville fortælle lidt om min juleaften.

Det var mig, min far og min farmor der holdt jul, så det var et lille sluttet selskab, men det var super hyggeligt alligevel.

Min far og jeg tog hjem til min farmor d. 23 december, så vi kunne starte med at lave noget af maden der, og om aftenen spiste vi æbleskiver og så julekalender.

Så blev det d. 24 december, juleaftensdag. jeg blev vækket kl 09:00, også spiste morgenmad. Da vi så havde spist morgenmad kørte min far og jeg hjem og hentede min kat Anton, som selvfølelig skulle være med til juleaften, det var nemlig hans første gang. Resten af dagen gik bare med at vi lavede det sidste med mad. 

Også da klokken nærmede sig 18:00 spiste vi aftensmad, som var det jeg havde ventet på hele dagen. Da vi havde spist aftensmad legede vi så pakke leg, og jeg endte med at have 5 pakker :-). Så blev klokken ca. 20:00, hvor vi så spiste risalamande, men der var ingen der fik mandlen så vi spillede om gaven, også var det min far der fik den :-(. Da vi var færdige med at spise, manglede vi jo det spænende, nemlig gaverne. Så dem pakkede vi så ud efter vi havde spist og leget pakke leg. 

Alt i alt var det en rigtig hyggelig aften selvom vi kun var 3 + Anton.

XX Lærke

Likes

Comments

​Hey guys!!! I dag tænkte jeg at jeg ville vise mit OOTD.

Mine bukser er fra et mærke der hedder "Sandwich_" ret mærkeligt, men det hedder det altså. De er rigtig behagelige og have på, men jeg vil råde til at tage et par gamacher inde under, nu her om vinteren ihvertfald.

Min t-shirt ved jeg faktisk ikke hvor er fra, men jeg tænker at man kan få noget der ligner i H&M. Den er rigtig blød, fordi den er strikket og faktisk også ret varm.

Mine støvler er fra Shoe Biz Copenhagen og er super flotte, skal dog lige gåes til, da de gnaver ret meget i starten.

Den trendscoat jeg har på, er fra P M København og er egenligt bare helt basic, men jeg synes, at den pifter et hvert outfit en lille smule op.

Min taske er faktisk min mors, så jeg har ingen idé om hvor den er fra. Den er god til en strøg tur eller bare en shoppe tur, da man lige kan have det, man nu skal have.

Mine solbriller er købt i Grækenland og har højst kostet 5€, også har de den der super flotte Cat-Eye  form som jeg elsker. 

Håber det er okay, at jeg ikke har sat links ind, til nogle ting der minder om <3.

XX Lærke

Likes

Comments

​Hey guys!!! Her for et lille stykke tid siden, var jeg ude og spise brunch med min far. Vi tog på en restaurant der hedder SimpleRAW, som ligger på Gråbrødretorv. Vi havde faktisk været der dagen før, og spise aftensmad, også så vi lige brunchen på menu kortet.

Alt på brunch tallerknen var vegansk, men man kunne også få retter der bare var vegetariske. Som i kan se er der et lille stykke chokoladekage, en skål med smoothie og bær, en avocado mad, et lille knækbrød med et eller andet på og nogle små rispapirruller med soya til + et ingefær shot. Og jeg bestilte også en kaffelatte. 

Det var så lækkert og kan sagtens anbefales.

XX Lærke

Likes

Comments

Hey guys<3!!! Der kommer lige endnu en julegave guide, dog er det her under 1500 Kr. altså til dem der giver for lidt mere.

Den første ting jeg har valgt er en af de meget populære molekyle parfumer her. Den jeg har taget udgangspunkt i hedder Pink Molécule og dufter mega godt. Den findes også i andre varianter, Pink Molécule er bare den mest populære.

jeg har også taget et par sneakers med, fra Billibi her. Helt basic, men stadig mega fede.

Så har jeg også taget nogle øreringe med som er fra Jane Kønig her. Jeg synes nemlig godt at smykker meget nemt kan bliver meget dyre og derfor er det en go' idé at ønske sig. De er super fede og jeg synes de minder lidt om fyrværkeri.

fjerde ting jeg har valgt er en taske, som er fra Valentino her. Den er egenligt meget basic, men så er der lide det der V midt på tasken som lige pifter den lidt op.

Et ur er også altid en god ting og ønske sig, det jeg har valgt er fra Marc Jacobs her. Ur-skiven eller hvad man siger er guld også har den en læder rem, som gør det ret fedt.

Jeg har selvfølelig også taget noget tøj med, og det første jeg har valgt er en helt basic sort hoodie uden noget på. Den er fra Wood Wood her.

Så har jeg valgt en lille nøglerings ting som er fra "Oh By Copenhagen Fur" her , og er derfor ægte pels og den er også ret dyr, men super mega cute og blød.

Den sidste ting jeg har valgt er fra "& Other Stories" her og er en slags skjorte. Den er super cute fordi den har det har guld i sig og passer super godt til jul.

Håber endnu en gang at i kunne bruge nogle af mine forslag til gaver.

XX Lærke

Likes

Comments

​Hey guys<3!!! Idag tænkte jeg at jeg ville lave en julegave guide, fordi det kan være svært at finde på noget og ønske. Jeg synes nemlig at det kan være ret svært, så derfor har jeg lavet en julegave guide under 500 Kr.

Det første de kunne være et godt ønske er noget flot undertøj, Jeg gider ihvertfald ikke selv at bruge alt for mange penge på dyrt undertøj. Den jeg har fundet er fra MbyM her, som er et super lækkert mærke.

Jeg synes også det er en god idé og ønske sig covers, det jeg har taget udgangspunkt i er det fra Richmond & Finch her og er bare et super cute cover med nogle flotte farver. 

Det tredje jeg har valgt er en super cute og ret enkel ring fra Jane Kønig her. Den findes også i guld og sort sølv. Jeg ønsker mig den faktisk også selv.

Jeg har også valgt nogle øreringe fra Pilgrim her, som jeg synes på en måde minder lidt om Chanel. Også er de fyldt med små cute krystaller og koster ikke særlig meget (ikke ægte krystaller selvfølgelig).

Den 5 ting jeg har valgt er en nederdel fra Neo Noir her som nok mest var på mode sidste år, men jeg synes stadig at de er er super fede. Jeg har selv 3 af de her nederdele fordi jeg bare synes de er så cute, jeg har fundet en der lidt anderledes men stadig flot.

Jeg har selvfølgelig også fundet et par sko. Dem jeg har fundet er fra River Island her og minder ret meget om de der Toga  Pulla støvler.

Så har jeg også valgt en mesh bluse som kunne være cute at have på til julefrokost/fest eller sådan noget, også med den der blonde BH indenunder. Blusen som jeg har valgt er fra Moves her.

Den sidste ting jeg har valgt er en kjole også fra Neo Noir her, jeg elsker det snit den har, og det smarte ved at ønske sig den i julegave er at så kan du have den på til nytårsaften.

Håber i kunne bruge nogle af mine ideer.

XX Lærke

Likes

Comments

Hey guys<3!!! Lige et lille hurtigt indlæg, jeg tænkte bare at jeg lige kunne skrive lidt om mit look, så læs med.

Min skjorte-bluse ting som man binder i siden er fra H&M's børneafdeling. Den jeg har fundet som minder lidt er fra Only her, dog bliver den bundet i halsen og er nok lidt mere damet end min er.

Min lille cute halskæde med en lille nitte vedhæng på er fra Pilgrim. Den halskæde jeg har fundet minder faktisk ikke lige så meget om den jeg har på, dog er den også guld + den er ogå fra Pilgrim. Jeg har taget den fordi jeg synes at den er vildt cute her.

Mine solbriller er fra Dior og har den der ret seje cat-eye form som jeg personligt synes er den flotteste model, i hvert fald til mig. Jeg har fundet nogle som også er super cute fra Gucci her.

Et ikke så langt indlæg, men håber alligevel i kunne bruge det til noget :-).

XX Lærke

Likes

Comments

Links: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Hey guys<3!!!! Nu er vi ved at komme ind i de meget kolde måneder, eller det har vi været i et stykke tid. Derfor har jeg valgt 6 sweatre som jeg synes er vildt cute og meget varme. Der noget (måske) for hver smag, dog har jeg valgt det i nogle lidt lysere farver, da man meget nemt kan komme til at tage en grå eller sort sweater på, i de meget grå vinter måneder. De har dog lidt af det samme mønster, 3 af dem har som i kan se det der flet mønster.

Jeg har også valgt nogen sweatre til en hver penge pung, da der både er dyre og billige. 

XX Lærke

Likes

Comments

Hey guys<3!!! Jeg var faktisk også i New York i min sommerferie. Jeg var afsted med min mor, far og mine to kusiner.

Vi tog afsted lørdag d. 15 juli, altså kun 2 dage efter jeg var kommet hjem fra Dubai, og vi kom hjem igen onsdag d. 26 juli.

Vi skulle mellemlande i London også afsted til New York, turen var gået rigtig godt der var overhovedet ingen forsinkelser eller noget, lige ind til at vi kom til vores hotel kl 21:00 NY-tid. Vi havde bestilt et hotel hvor man først skulle betale når man kom der hen, men den hjemmeside vi havde gjort det på havde åbenbart ikke booket et værelse til os. Min far prøvede og ringe til dem, og de sagde hele tiden at de ville ringe tilbage men det gjorde de aldrig, så vi blev selv nød til at finde et andet hotel :-(.

Vi kom så til at bo på Hilton Garden Inn, det lå kun to gader fra Times Square. Det var faktisk et ret godt hotel med morgenmad inkluderet. Min yngste kusine Isabella og jeg boede på værelse med min far, min mor og Helena boede sammen.

Vi havde købt sådan et NewYorker pass som kunne bruges i 3 dage, så det gjorde vi de første dage. Vi startede med at gå hen til et mega hurtig speed båd, som vi også havde prøvet sidste år, den hed The Beast. Efter det gik vi hen og tog en hop on hop off bus, det tog 2 timer, så shoppede vi lidt og om aftenen gik vi op i Empire State Building.

Næste dag gik vi over Brooklyn Bridge, også kom vi til at shoppe lidt igen (ups ;-)) og om aftenen gik vi så op i Top Of The Rock.

På 3 dagen gik vi hen til Memorial og vi gik også ind på det museum om Memorial. Og tilsidst gik vi så over The high line. Vi var selvfølgelig også i Central park hvor vi spiste frokost.

Vi var faktisk også på stranden Coney Island en af dagene, det var den dag det var varmest.

Resten af dagene gik faktisk bare med shopping, for vi elsker alle fem at shoppe. Vi var både i Woodbery outlet og i The Mils Of Jersey Garden outlet. Ud til Woodbery lejede vi en bil for det var billigere end at tage bussen, Og til Jersey garden tog vi bussen. Og ja, vi shoppede meget ;-).

Til aftensmad var vi to af dagene ude og spise i Little Italy og resten af aftenerne fandt vi bare et eller andet random. Vi også henne og spise på den danske restaurant Great Northern Food Hall, hvor tingene er skrevet på dansk og såden noget. Vi bestilte en mega god flæskestegs sandwich.

Men det var ihvertfald en rigtig god ferie, som jeg håber kommer til at gentages igen :-).

XX Lærke


Likes

Comments

Hey guys<3!!!! Jeg tænkte at jeg lige ville skrive lidt om det her mega cute outfit, som jeg kunne finde på at have på til en konfirmation eller bare til en fin lejlighed. Nogen tænker måske at det er et lidt vovet look, men jeg synes bare at du skal springe ud idet og tage det på du har lyst til.

Jeg har ikke kunnet finde links til tingene, da de er ret gamle, men jeg har prøvet at finde noget der minder om.

Min slå-om skjorte er fra Vila og er faktisk min mors, hihi. Jeg synes den er cute fordi den har de der trompetærmer. Jeg har fundet en der ligner lidt fra Zalando her ​dog er den ikke samme farve. 

Nederdelen er fra et mærke jeg faktisk ikke rigtig kender men det hedder Hennes Collection. Den minder lidt om en skoleuniforms nederdel, hvilket jeg synes er ret sejt. Jeg har fundet en nederdel som minder ret meget om den jeg har på, min har bare ikke lynlåslommer her.

Skoene er fra Givenchy og er omkring 6-7 cm høje. Jeg har dog ikke givet fuld pris for dem da de var sat ned til 500 Kr. Jeg kunne aldrig finde på at have høje sko på i hverdag i hvert fald ikke så længe jeg går i skole. Dem jeg har fundet til jer minder faktisk ikke så meget om dem jeg har på, men jeg har valgt dem fordi de er lidt unikke her.

Min lille lyserøde taske er en Louis Vuitton, den er måske ikke lige så praktisk, men den er god til fest. Tasken jeg har fundet er fra Decadent her, og er lidt i den dyre ende men  det Louis Vuitton jo også så det tænkte jeg var fint. <3

XX LærkeLikes

Comments

Instagram@larkefh