Mina rubriker borde få pris! ;)
Anyhow, min frånvaro har lyst som solen på himlen och ekat tomt pga att min mobil tragiskt nog begick självmord och hoppade. Hela vägen ner från köksbänken till golvet för att krascha hela jäkla skärmen. Fått vänta med lagningen då det kostade 2 tusen!!!
Sedan har jag börjat på mitt nya jobb (wohoo) så jag har minst sagt haft att göra.

I helgen har jag faktiskt festat (åratal sedan sist känns det som) och bara njutit under mina lediga dagar.

Hur har ni haft det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har en rätt speckad dag (för att vara jag liksom). Ska träffa min förra chef för att få ett bra avslut där, sedan ska jag hem och svira om till lite finare kläder och åka till en barndomskompis i Göteborg (eftersom att jag ändå ska upp) och fika och cacha upp om livet och gosa med bebis(!!!)
Sedan ska vi hem till mamma och grilla, pimpla vin och min bror och hans lilla familj kommer så jag kommer få mysa även med min brorson!
Imorgon blir det nog rätt lugnt, ska ner till Varberg på kvällen, resten tar jag som det kommer.
Nej, men nu ska jag se till att föna mitt fågelbo till hår och göra sig redo för att träffa chefen.

Hoppas ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Om det är något som jag har märkt så är det  att människor ofta är väldigt egoistiska, de gör sällan något för någon annan om det är jobbigt. T.ex man bor inne i stan och kompisarna tycker det är jobbigt med statskörning, ja då undviker i möjligaste mån att inte köra i stan. Men hur blir det då med att hålla en vänskap vid liv?
Hade jag själv haft körkort så hade jag kunnat åka land och rike för att umgås med mina vänner.
Jag är en person som gärna ställer upp för alla andra i den mån jag kan och säger aldrig ifrån när jag tyckt att någon behandlat mig orättvist, vilket gör att folk trampar mig på tårna och utnyttjar det.

För att värna om en vänskap så krävs det att man ger och tar. Utnyttja inte dina kompisars godhet, ta dem inte för givet och framförallt inte bara höra av dig när det passar dig.
Någon gång så når man sin gräns och då brister det.
Även den snällaste personen har en bristningsgräns.

Jag börjar tröttna på fler och fler människor som håller på just så här. Man känner sig som en börda, ett problem och som något sorts andrahandsval.
Bara för att jsg inte har hsft förmånen att ha föräldrar eller pojkvän som kunnat betala körkort så anser inte jag att det ger människor rätt till att få mig att känna mig som att allt är mitt fel. Mitt fel att jag bor i stan (Varberg är pyttelitet jämfört med Göteborg) och mitt fel att jag inte har körkort. Och hur blir det sedan när jag tar körkort? Ska jag behöva köra runt varenda gång för att den lilla stadskörning som är, är för jobbigt?
Nej, tack. Det ska vara ömsesidigt.
Ge och ta. Turas om. Whatever, men det ska inte bara vara en person som kämpar för att hålla en vänskap vid liv.

Likes

Comments

Varit på anställningsintervju och har fått ett sommarvikariat!
Ska jobba på ett boende med inriktning psykiatri så det passar ju perfa!

Min mamma var på intervju på samma ställe och även hon fick jobb, fast inom hemtjänsten!
Så efteråt så satt jag mamma och min mormor nere vid hamnen och åt glass (jag vet, jag ska inte sötsaker när jag ska gå ner i vikt, men en glass skadar nog inte...), supermysigt!

Sedan har jag även handlat in lite leksaker till mina fluffbollar!
Nu ska jag leta inspiration till middag!
Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Likes

Comments

Nu är det så att jag ska sälja en del bilder då de ligger på hög och jag vet inte var jag ska göra av alla!
Vid intresse nås jag antingen här eller på: Andersson.linnea@live.se
Lättast är nog att hålla koll på mailen.

Ha gärna i åtanke att jag lägger väldigt många timmar på bilderna (i snitt mellan 6-12h) och materialet jag använder mig av kostar också en hel del.
Men lägg gärna bud vid intresse, jag är inte trångsynt :)
(hör helst enbart av dig om du är säker på att du vill köpa).

Likes

Comments

Woho, ska på anställningsintervju både imorgon och på fredag! Det blir i vården trots allt, men vad fasen. Ett jobb är alltid ett jobb och det här blir lite av en "mellanlandning".
Min plan är att först och främst se till så jag tar körkort och efter det starta upp mitt företag! Om jag får något av jobben såklart...
Mina lediga dagar kommer gå åt att göra upp färdiga skisser med exakta mått på produkterna jag vill tillverka och när de är klara ska jag prata med banken om att starta eget.

Så jag kommer inte jobba i vården för alltid, utan snarare tillfälligt för att kunna uppnå min dröm.
Så det här, förutsatt att jag får jobb, så kommer det bli en jäkla ball resa!

Likes

Comments

Japp, hemma ensam då gubben ser på fotboll... Någon mer än jag som måste leva med en tvättäkta sportfåne? Ja, inte för det för jag älskar honom självklart.

Hur som så sitter jag och drömmer mig bort bland brudklänningar och accessoarer.
Jag försöker vänja mig vid tanken på att jag ska gifta mig, en sådan spännande och konstig känsla. Att planera en så stor grej, men så älskar jag detaljer och att inspireras.
Dessutom så vill jag inte stå där 3 veckor innan och ha ångest över att klänningen inte passar eller att ingenting är färdigt, så lika bra att vara ute i tid?

Hur är eran måndag?

Likes

Comments

Nu jävlar!
Eftersom att jag och mim sambo förlovade oss i mars så blir giftemålet nästa år och tills dess vill jag ha gått ner max 21kg (helst mer) så nu ska jag köra gym 3ggr i veckan och försöka simma en till 2ggr.

Jag har tidigare haft problem med ätstörning och lägger därför en maxvikt på 21kg,.men skulle jag inte lyckas så är det inte hela världen men under 90kg i alla fall, det borde jag klara. Har en stöttande fästman som är villig att hjälpa mig då även han vill gå ner några "sambokilon".

Så just nu har jag mjukstartat (efter att ha slarvat efter jul) med 45min varav 20min på gåband i rask promenadtakt. Sedan körde jag lite rumpa och lår i "gynekologstolen" och även rygg, triceps och biceps.

nu jävlar ska jag ta mig i kragen så att jag kan bära min drömklänning den dag jag ska gå på altaret och svara "ja" till personen jag vill dela mitt liv med!

Likes

Comments

Jag tror faktiskt det. Bär jag tittar på bilden som ligger på vardagsrumsbordet så undrar jag om jag verkligen just skapat det där.
Jag hittade en ny teknik igår medans jag höll på med bilden och oftast brukar jag få göra flera bilder för att bemäsrta tekniken, men den här blev ju riktigt bra! Om man får säga så om sig själv?

Skriv gärna en kommentar och berätta vad ni tycker!

Likes

Comments

För den negativa stämning som råder här. Jag ville inte att det skulle bli så, för man vill ju gå in på en blogg och inspireras!

Så jag ska göra allt för att ta mig i kragen. Leva i nuet och ta saker som de kommer.
Jag söker jobb, jag hade som tur var en lagom buffert på sparkontot att betala räknkngar med. Vad mer kan jag göra i nuläget? Ja, svarar inte de jobb jag sökt så får jag väl skriva in mig på AF igen inte mer med det.

Kanske kan börja sälja och ta beställningar igen bara för att få in en extra slant?

Jag bara ska fixa det här! Och nu ska jag endast leva i nuet och inte tänka på vad som händer nästa månad. Det får vi ta då.
Det är här och nu som gäller om jag ska klara av att leva.

Nothing is impossible eller hur?
Så vafan, nu tänker jag göra mig en kopp kaffe, sätta mig och rita och skita i allt vad omvärlden heter!
Laga en god middag till min man och bara ha en jäkla trevlig fredag!

Likes

Comments