Så trött på lopplöss

Nä, detta inlägg kommer inte handla om vanliga loppor och löss, utan om något helt annat. Nämligen dem där lopplössen på två ben och med hjärna och som många kallar människor, individer, homo sapiens, människoapor.,... Ja många fler ord finns det säkert att välja bland.

Dessa lopplöss är av blandade raser, utförande och former. Deras intelligens varierar otroligt och jag slutar aldrig förvånas över flertalet av dessa lopplöss dumhet. Nu ska tilläggas att jag själv inte är den smartaste lopplusen i världen men det hör för stunden inte hit.

Under mina år har jag fått erfara att livet är hårt för en liten lopplus med korta ben. Det tar på en att ta emot många smällar och man blir lätt tilltufsad längs vägen. Men längs vägen blir man stark och inser också vilka lopplöss dumheter man bör hålla sig ifrån. Att vissa saker, vissa beteenden, vissa lopplöss inte är bra för en.

Att få den insikten som lopplus gör en starkare inombords och gör att man kan sätta näsa i vädret och vända rumpan mot dem lopplöss man ogillar eller dem situationer man inte vill ha runt en.

Ibland räcker det med att man inser att för många lopplöss satt sig på en under en längre period, kanske under flera flera flera år, för att man ska inse att jag hellre är själv som lopplus än och umgås med än andra lopplöss.

För när du är ensam och långt från andra lopplöss, kan ingen annan lopplus sätta sig på dig!!!

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Ursäkta om jag är direkt men ser du mest de som är elaka mot dig men inte de som bekräftar dig? Jag vet inte riktigt vad du vill så jag kan ju ha fel men jag har kommenterat dig flera gånger och intresserat mig för dig och ditt liv men du är inte särskilt intresserad av någon annan här. Kanske du bara vill skriva av dig. Då ska jag inte lägga mig i. Men se de som ser dig och se inte de som inte ser dig är mitt oombedda råd. För att få måste man ge.
Hoppas du mår ok idag. ❤
nouw.com/shining
LadyStardust
LadyStardust,
Just då ville jag skriva av mig då jag var enormt irriterad. Självklart bryr, jag mig om andra, jag, läser din blogg även om jag inte kommenterar varenda inlägg. Ibland måste man få bli trött på människor när människor beter sig elakt mot en och skriva av sig är ett bra sätt.
nouw.com/ladystardust
LadyStardust
LadyStardust,
Tack för din omtanke. Idag är det mycket bättre. 💕💕💕
nouw.com/ladystardust
Shining
Shining,
Sönt att det känns bättre❤
nouw.com/shining