Ledsenhet

Sitter ute i nattmörkret och skriver detta inlägget. Vet att jag inte borde det, utan att jag borde gå in där jag är mer skyddad från eventuella faror. Men jag har koll omkring mig och ska snart gå in.

Känner en inre ledsenhet och känner att här ute i den friska luften kan jag tänka och rensa hjärnan. Vart känner ni lugn någonstans?

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Lugn känner jag nästan aldrig för närvarande. När jag varit lite bättre i öerioder känner jag lugn i naturen. Ju längre in i skogen desto bättre. Dn gömd tjärn i en skog är bland det vackraste jag vet.
Jjst nu känner jag lite lite mer ro ute som du är på bilden. Sent på kvällen /natten ensam på gården där jag tittar på djuren och blommorna och det är mer stilla just då.
nouw.com/shining
LadyStardust
LadyStardust,
Jag söker mig ofta till havet och stränder men undviker gärna dagtid då det är mycket folk. Det är som att jag får social fobi när jag mår dåligt. Jag tänker bäst nattetid och vill helst vara ute då.
nouw.com/ladystardust
Shining
Shining,
Där är jag likadan. Jag är inte en extrovert person när jag mår bättre heller men när jag mår dåligt är det ännu svårare. Kan nog vara lite olika. En del söker sig mer till människor. Andra tvärtom. Däremot känner jag mig ensam. Trots att jag inte förmår träffa någon. Det är väl själva dåliga måendet jag känner mig ensam i kanske. Trots att man ju knappast är det. Så många som mår psykiskt dåligt.
Havet och stränder låter som fina platser för ro. Ta extra hand om dig på kvällarna när du kanske tänker och känner lite bättre då. Det går ju. Bara inge hela dygnet blir vänt.
Vore roligt att se något av ditt bokmanus. Ett litet smakprov.
nouw.com/shining
LadyStardust
LadyStardust,
Just nu blir det ju helt upp och ner. Känner mig aldrig trött, men ändå inte direkt manisk heller. Bara ledsen och sömnlös. Så fruktansvärt frustrerande. Behöver ju sova också för att kunna fungera. För att inte min sjukdom ska triggas igång, men jag kan inte. Det är för mycket inom mig
nouw.com/ladystardust
Shining
Shining,
Har du en läkare du kan kontakta? Tycker det låter som någon slags mixad period på gång. Dysforisk hypomani eller på väg i i en depression. Svår att veta då jag inte känner dig och jjst dina symtom. Men det låter ivart fall som att du är på gränsen till nytt skov. Ring och be om hjälp att få det under kontroll. Ju mindre du sover desto fortare kommer det att få. Kram
nouw.com/shining
LadyStardust
LadyStardust,
Jo det har jag. Har sovit lite bättre inatt dock. Känner ännu att jag har hyfsat bra koll på det. Tack i alla fall.
nouw.com/ladystardust