Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland stöter man på platser som man inte riktigt tror är på riktigt, ställen som är så vackra att man nästan kan tro att dom är gjorda av människohänder.

Likes

Comments

Igår var jag på ett förbannat häftigt ställe, ett nedlagt pappersbruk mitt ute i ingenstans. En jätte stor byggnad, helt fallfärdigt, nästan allt är kvar sedan fabriken var igång! Jag ska inte ljuga, vissa ställen var riktigt kusliga!

Likes

Comments

Enligt mig var denna vinter fruktansvärt kort, jag är inte mycket för kyla så tacksam är jag förstås. Men nog är det underligt allt. Hur som helst, våren är äntligen här och det ger mig nya och härliga fotoupplevelser och motiv. ​

Likes

Comments

Sommar i all ära, men åh vad vintern gör sig bra på bild!​

Likes

Comments

För en vecka sedan glassade jag runt i solen på Dominikanska Republiken. Ett fantastiskt ställe om man gillar solsemestrar. Min rastlöshet tog över snabbt, så jag bestämde mig för att ge mig ut och fotografera det otroligt fina växtlivet som denna paradisö besitter, enjoy!

Likes

Comments

För att påminna oss om sommaren som snart kommer sprida ljus över Sverige, får dessa bilder från i somras representera mitt första inlägg!

Likes

Comments