Tog en cykeltur hem till pappa idag och käkade tacos, riktigt gott. Det är så skönt att vara ledig från skolan varje fredag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Päron och apelsin får stå för kvällens snacks medan jag myser till filmen Om en pojke.

Likes

Comments

Är så himla taggad på hösten och dess mörka kvällar då man kommer sitta inne med tända ljus och varm choklad.

Jag tycker om att förbereda mig själv genom att kolla igenom massor av härliga bilder som får min mysfaktor att skena iväg.

Likes

Comments

Vaknade runt tolv idag och skyndade mig att äta frukost. Sedan tog jag och Ida en långpromenad genom staden i detta kyliga väder. Vi gick 8.6 km men vi var nog ute i 3 timmar då vi stannade utanför mig och pratade ett bra tag. Sånna här stunder behövs ibland.

Nu ska jag ta mig ett långt och varmt bad och sedan laga mat, lax & potatis!

Likes

Comments

Att ha med sig kaffe till skolan är alltid en bra start på en bra dag! Låtskrivning står på schemat strax och jag och Louise har bestämt att vi ska skriva en låt om Harry Potter eftersom vi båda älskar det!

Likes

Comments

Måndagen är avklarad och den var inte alltför jobbig. Skoldagen må ha varit lång men med vetskapen av att jag skulle övningsköra för första gången idag så gick det ganska snabbt.

Sitter just nu och kollar på Vänner medan jag fumlar runt lite på youtube. Jag hittade den här gamla låten med Coldplay som min mamma tipsade mig om för ett bra tag sedan. Älskar den.

Likes

Comments

Denna låt är en räddare i nöden nu när det börjar bli mörkt och kallt ute.

Det bästa jag vet är att sätta i en skiva i cd-spelaren med mitt favoritband, tända massor med ljus, värma en kopp te och bara sitta och lyssna. Helst ska min bästa vän vara med också.

Likes

Comments

Idag är en sån dag som jag kommer dricka te och mysa i min säng hela dagen och kanske kolla på Harry Potter.

Det har hänt så mycket nu den senaste tiden och jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Det jag vet är att jag kommer gå igenom en svår period nu framöver men jag är redo för den. Så redo man kan bli i alla fall. Ibland blir det såhär men det brukar alltid bli bättre.

Jag får helt enkelt fokusera på allt positivt mitt liv har gett mig än så länge och allt bra som kommer hända i framtiden.

Likes

Comments

Igår var jag på estetfest i Hosjö och den var helt okej. Musiken var sådär och det var inte ens halvfullt men kul hade vi ändå. Det blev lite drama också som vanligt. Usch vad jag hatar drama. Själv är jag väldigt lugn av mig och jag vill gärna att alla andra ska vara glada och lugna men så blir det tyvärr inte alltid.

Ja ja, med gårdagens makeup och glitter kvar sitter jag nu ute i stugan och väntar på 14 gäster som ska anlända om några timmar men ärligt talat hade jag mycket hellre suttit hemma och kollat på Harry Potter eller nånting ....

Likes

Comments

Usch vad det ska regna så fort vi gått över till Septembermånad. Dock kanske det inte gör så mycket när man går långa dagar i skolan.

Idag fick vi som uppgift på musiklektionen att skriva en egen låt under de kommande veckorna och jag kan säga att det inte är det lättaste när man varken kan sjunga eller skapa. Min kreativitet har varit väldigt låg på sistone vilket gör det svårt för mig att hänga med i skolan framförallt musikmässigt. Har alltid trott att inspiration kommer när man minst anar det men kanske är det nåt man behöver leta efter också? Det här med motivation och inspiration är nånting som alltid har bedrövat mig. Jag kanske måste vara mer öppen för nya saker helt enkelt. Våga prova. Våga skapa.

Likes

Comments