Jag önskar fler personer kunde förstå hur det är med socialfobi. Det är inte bara den där vanliga blyga känslan över att inte vilja göra sin redovisning. Det är ångest över att stå där framför alla, känna sig helt blottad, man tänker på alllt, alllllt förutom de man ska göra. Och det är fan förjävligt.

Jag är en tjej på 18 år som ska leva livet, men jag lever inte livet. De är så svårt, och jag önskar så att jag fick slippa allt de här, slippa all panik, kunna gå i stan utan att känna mig helt utstirrad. Jag vill också vara med i den där roliga konversationen man har med sina vänner på en fest, men de går inte.

Och de som är de jobbigaste är nog att inte ha någon att prata med de här om, för det är ingen som förstår mig och när man väl börjar prata om att man är blyg så kommer den människan och ba ''jag är också blyg'' va?? e du? Aldrig hört nån prata så mkt som du men ok. Mina festnätter är likadana allihopa, är där med mina super sociala ''vänner'' och lyssnar på deras samtal. Kvällen går och efter ett tag börjar folk hålla på och ba ''säg nåt då, prata då, fan va tråkig du är'' detta är de jobbigaste jag vet, speciellt när den vännen man är skit tajt med som vet hur jag är, också håller på och tjatar på mig. - slutar ofta med att jag springer in på toa och gråter och bara tänker på hur misslyckad jag är.

Går just nu i klass med 3 personer + jag. Kan inte ens med att säga en så enkel sak som hej till dem. Nu är jag snart 18 år, om några dagar. Allt jag tänker på är hur fan jag ska klara av vuxenlivet dvs jobba,ringa samtal och allt sånt där som kräver att man pratar. Jag önskar jag kunde vara som de flesta andra, de ''normala'' nivet. Vill våga vara mig själv för hela världen och inte bara med de 3 få jag känner mig trygg mer. De finns så mycket mer att skriva, så mycket mer känslor men vågar inte skriva mer här, än.Snälla människor. Sluta ta förgivet att alla människor gillar att prata. Och sluta tjata om att man ska prata, vill du något så kom och för ett samtal med mig så känns de bättre för båda kan jag lova.

 Låter bilderna nedan tala för sig självt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte börja mitt första ''riktiga'' inlägg här på bloggen med att en grej jag tänkt på väääldigt länge.

Hur kommer det sig att småbystade tjejer kan lägga upp en bild med vääärldens urringning typ ner till magen men ändå inte få massa ''attention whore'' kommentarer? Skriver detta av egna erfarenheter då jag är en tjej med stora bröst, såfort jag lägger upp en bild med hälften så lite urringning som en tjej med små bröst gör så söker jag bara efter uppmärksamhet, jag ska dra upp tröjan, jag är en billig hora, listan e lång. Jag fattar inte?? Grejen e att de e mer tjejer som säger/kommenterar dessa grejer än killar, förstår verkligen inte?? Alla är olika,alla har olika stora bröst,olika kroppar, alla e olika helt enkelt, men en sak alla har gemensant är att man gör vad man vill, tar på sig vad man vill, och jag tycker fan de är dags för folket att fatta. MIND YOUR OWN DAMN BUSINESS nån jävla gång. Vi tjejer ska hålla ihop och stödja varandra, tjejer förstår sig på sånt killar inte förstår sig på, låt oss alla bara va enade för en gångskull!! Menar såklart inte något illa med detta, och klart de med små bröst också får sånna kommentarer, men jag har inte sett de lika mycket som jag sett de för storbystade. Va bara tvungen o få ut mig detta för de hände mig nyss för typ 59 gången :)

Bröst är amazing, let us all just embrace it!!!

Nu ska jag återgå till mitt serietittande, ciiiao


Likes

Comments

​Detta är ett testinlägg men medans jag ändå skriver så kan jag ju passa på att berätta lite om vad jag tänkte skriva om osv. Vill egentligen bara ha nånstans att skriva ut mina tankar, va jag tycker och känner om vissa grejer. Om personliga saker också kanske, en blogg där jag helt enkelt skriver ut allt jag känner, lite som en dagbok fast ändå inte...  Här kommer ni få se myyycket tankar, bra som dåliga, hat,kärlek, positivitet, allt i ett! 

Återkommer med ett inlägg antingen senare eller imorgon, ciao

Likes

Comments