Tjillevippen!

Vi ska inte prata om mansmisshandel idag, även om det är ett hett ämne just nu i ;-) MEN jag vill ändå framföra en tankeställare:

Nedanstående bild anses vara rolig och jag själv fnissade lite när jag såg den och sedan skickade jag den till Storfot som startade fight på direkten eftersom hans manlighet krossas varje gång jag boxar honom i magen. Nja, kanske inte. Men vi brukar ju brottas en del så... Hur som! En rolig bild, för det händer ju inte så ofta att kvinnor slår sina män. (Eller pratar man bara inte om det?)

Hade någon lagt ut en bild på Facebook där en kvinna hukade och en man stod med höjd näve och texten handlade om att man skulle tagga en tjej som är rädd för sin karl hade folk nog gjort uppror. Inte många hade tyckt att det var kul, va?

Nu har ju jag humor och anser att man kan skämta om allt, men förstår samtidigt att alla inte tycker så och därför är det lika bra att hålla käft ibland. Punkt.

Idag har det bara varit jobb och åter jobb, massa strul med ekonomin för idag stängs årsbokslutet 2016! Skål! Ingenting gick som det skulle, förstås ;-) Nä, nu överdriver jag. Men hela dagen har cirkulerat kring just ekonomi åt olika håll och kanter. Och som vanligt en massa skratt och roliga stunder. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jag älskar mitt jobb och mina kollegor! Wunderbar!

Mår bättre idag och kunde unna mig att åka hem efter jobbet och bara slappa, vilket inte händer ofta ;-) Så jag lagade sjuttio kilo köttfärssås och har bara gottat mig med lite Black Sails på Netflix. Nu ska jag läsa en stund innan mr Blund kommer och tar hand om mig. Romantiskt värre! I morgon är det dags för Storfotsdejt igen! <3 Myyyys!

#våld #mansvåld #kvinnovåld #misshandel #tänkvärt #storfot #gosigos #strul #blacksails

Gillar

Kommentarer

Jojje
,
Det finns mååånga kuvade snubbar... de sitter fast med psykbrudar... Jisses så överkörda.
Rädslan gör att de inte kan ta sig loss......

Men överlag så är par rätt märkliga när de är ute i butiker haha.
"nej bestäm du... näää bestäm du... neeej du.."..MEN FÖR FAN, NU BESTÄMMER JAG ÅT ER SÅ NI KOMMER NÅGONSTANS..
Gzzzz!


Ladybug
Ladybug,
😂😂 Ja, kuvade karlar finns det gott om! Stackarna..
nouw.com/ladybug