Tankar

Jeezuz vilken helg! Toppenväder och fullt ös, M hade en kompis över igår tills idag. Går ju bra, men ljudvolymen blir galen. Tränade med Petra igår också! Det var guldish! Var så länge sedan. Alltför länge sedan!

Deppade lite igår kväll eftersom jag tycker det är trist att när jag har barnen är jag fast här och kan inte sova med min Storis. Ibland känner jag att 'han kan vara värd att vara djurlös för' men egentligen inte. Ingen kärlek håller för alltid... Och då står man där med skägget i brevlådan. Men ack vad skönt det hade varit om han hade kunnat komma hit ibland! Nu t ex ska jag ha barnen fyra helger i rad (!!) vilket betyder att jag och Storis inte kan sova ihop på mer än en månad. Bah. För nej, jag kan inte sova hos honom på vardagar, det krockar med jobb och allt skit, haha. Vi har inte direkt samma dygnsrytm.

chattade lite med Liza idag inför midsommar då vi ska dit och fira med dem och några till. Jättekul! Passade på att lite diskret framföra att jag vet att mr Ex har gift sig och att de inte behöver tassa på tårna kring det. ...då kom det fram en massa konstigheter! Bland annat att hon i augusti märkt att han träffat en ny tjej och i samband med det chattat med honom om det och frågat om jag visste något. Han ville då inte att jag skulle veta något eftersom jag var så skör och min kära vän L snackade då med vår gemensamma vän Sandra om det hela och de kom överens om att det bästa var att inte säga något. Hon hade dock ingen aning om att de gift sig och tyvärr umgås inte mr Ex med Ls kille längre.

ALLTSÅ. Sedan när ska andra bestämma sådant åt mig!? 😭 Önskar att någon hade sagt något, för då hade jag kunnat koppla av lite mer. Jag har ju varit orolig att HAN ska ha haft det svårt och jobbigt i och med separationen och anledningen till att han har blockat mig överallt utöver en mailadress trodde jag var för att han tyckte det var jobbigt. HAHAHA. Alltså, det var ju för att han HADE gått vidare och ville vara ifred. Eller nåt. Och så satt han där och trodde att jag inte skulle klara av att höra att han träffat en ny tjej. Så dumt! Det kan jag ju garva åt, men ärligt så blir jag lite ledsen på mina vänner som snackat ihop sig bakom ryggen på mig och sedan bara glömt bort det. L sade t ex att hon inte alls tänkt på det sedan dess. S kanske känner likadant.

Sedan pratade jag med mormor för första gången på länge. Får så dåligt samvete... Hon mådde lika blaha som vanligt, fortfarande ont efter benbrottet. Trodde inte att hon skulle få leva så länge till. Ja, det gamla vanliga.

Efter det började jag sakna mamma. Det är snart ett år sedan hon lämnade oss 💔 Jag får fortfarande flashbacks från den där hemska kvällen... Det kanske jag alltid kommer att ha. Vissa bilder lämnar en aldrig. ´

Sedan firade jag påsk.

Har även inväntat Cakes bebisar, men de vill inte pluppa ut 😝 Hon ser sprickfärdig ut iaf! Är nog rätt många där inne.

Hur som! Händelserik söndag! 😉

#kärlek #hat #påsk #vänskap #kanin #marsvin #liv #död #mamma #saknad #mormor #älska

Gillar

Kommentarer

Jojje
Jojje,
Never ending va? 😉
Ladybug
Ladybug,
Weehooo! 😋
nouw.com/ladybug
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229