Styrkeluring!

Ett mycket bra pass igår! Körde 10 min uppvärmning med högsta lutning på bandet, vilket verkligen fick igång pumpen och svetten. Sedan kördes det flyes underifrån samt vanliga flyes i cc och hantelpress för de små brösten, push down med både rep och stång samt skull cruschers med z-stång för triceps och hammer med rep, z-stångcurls och stångcurls i cc för mr and mrs Biceps. Avslutade med en lång och skön stretch!

Undrar hur länge jag kommer orka upprätthålla det här med att värma upp och stretcha? 😝

Finfina bilder från gymmet idag. Life is good.

#styrketräning #vigsomettäpple #heyho #trainlikecrazy

Gillar

Kommentarer

P
,
I was there! Fast inte igår. Hihi, ibland funderar jag på om jag skulle kunna lämna ett hemligt meddelande till dig på gymmet som du skulle kunna läsa när du är där utan mig.
För mig blev det också bröst igår och PT:n tycker att två-tre bröstövningar räcker per gång så jag körde bänkpress med hantlar på rak bänk och sedan på lutande bänk och sedan flyes i cc:n och sedan stretch i värme på hot FLX - mycket bra kombo där man sedan kunde sträcka ut bröstmuskulaturen i värmen! Kan varmt rekommenderas om du ska till Västerort någon fredag (16:45 börjar 30-minuterspasset)! Ojojoj, JAG(!) börjar gilla stretchpasset. Fast det ska vara efter att ha fått köra några gymövningar själv och det ska vara i värme.
Trevlig helg på dig!
Ladybug
Ladybug,
Ja, stretch i värme var ju gudomligt! Vi får ta en V-ortsdejt en fredagskväll inom kort då! Haha!
nouw.com/ladybug