Påsklov!

Jag har ju haft lite påsklov med barnen, vilket var mysigt! (Trots att de klagade på min matlagning... 😉) Vi hann med mycket skoj! R hade en kompis över i fredags, M hade en kompis över i lördags. Vi har varit ute och lekt, skuttat runt i ett utegym, ridit lite på Akalla 4H -gård, varit på Andys lekland i Bromma, ätit pizza, svullat glass, kollat film med mera.

Bäst av allt (😜) är att R har fått sin första mobil och tack vare den kände jag mig trygg i att lämna dem ensamma en längre stund så jag har kunnat dra och träna i lugn och ro! En vanlig helg är det ju ingen större fara att skippa träningen, men att vara hemma i fyra dagar utan att kunna komma bort lite.... Hehe. Awesome!

Reflekterade över att i sommar kommer jag ju vara helt ensam med barnen i två veckor... Förut har jag ju haft mr Ex där, även om han oftast inte hängde med oss så fanns han ju hemma så att man kunde sticka iväg en stund utan att oroa sig. Men nu är ju barnen så stora, så de klarar sig själva. -Och om det krisar kan de ringa!

#påsklov #rida #akalla #4h #andyslekland #bromma #pizza #styrketräning #iphone #samsung #muskler #träning #barn #påsk #ensam #övergiven #hua #storgris

Gillar

Kommentarer