Påkörd

I måndags morse blev jag påkörd/mosad av en truck i kulverten (korridorer under sjukhusbyggnaden) på jobbet. Det var inte bara traumatisk, ont som fan gjorde det också 😭 Att bli påkörd är ju lite av en skräck för mig, men hade tur i oturen.


Det var i en kurva som jag mötte trucken. Han hade jättemånga gallervagnar med olika varor på släp. Jag stannar, får ögonkontakt, han kör vidare i ganska snabbt takt och kort därpå ser jag hur hans vagnar åker närmare och närmare väggen jag går vid. Jag skriker åt honom att stanna samtidigt som jag backar bakåt, men han stannar inte och sedan träffas jag av en vagn och mosas in i väggen. När den vagnen tar slut hinner jag inte tänka och träffas direkt av nästa. En lokalvårdare ser allt och skriker hon också. Ont som fan gjorde det, men lyckades i alla fall hoppa in mellan vagnarna och upp på en av dem tack vare att gallret var brett, så fötterna gick in en bit mellan pinnarna så jag fick fäste. Chauffören hörde oss fortfarande inte och jag fick hålla mig fast tills han stannat, bara en kort bit fram. Chockad och sjukt ont i vänster armbåge och mör lite överallt stapplar jag fram till chauffören, som då tar av sig sina hörlurar för att prata med mig. Han lyssnade på musik eller nåt, med andra ord. Han kanske också var chockad, för han tittade knappt på mig och sade inte förlåt heller. Han upprepade bara 'det var trångt' typ. Ja, det var trångt. Just därför borde du ha stannat! Tagit ut svängen. Låtit fotgängaren gå förbi! Och framför allt inte lyssnat på något i hörlurar, för hade du inte gjort det hade du hört oss skrika och reagerat!

Jag tillbringade förmiddagen på lättakuten men som tur var hade skelettet i armen klarat sig, däremot är mjukdelarna mosade. Är sjukt svullen och har asont, rispor på flera ställen där min kropp åkt in i väggen, några mindre blåmärken på olika kroppsdelar samt ett stort blåmärke på låret.

Blev hemskickad av chefen eftersom jag ändå inte kunde röra vänster arm, men var åter på jobbet igår och det går ganska bra trots allt. Är lindad till och från beroende på vad jag ska göra, kan t ex inte jobba vid datorn med lindad arm.

Det var grymt chockerande och det tog många timmar innan jag lugnade ned mig efter olyckan. Nu väntar lite olika anmälningar och hej och hå, men jag hoppas för guds skull att det hela slutar med att de som kör truckar blir försiktigare och att de slutar vara döva när de kör. En olycka händer så lätt och det är en sak, men att inte höra när folk skriker åt en är rent ut sagt slarv och så sjukt onödigt.

Peace out!

#olycka #påkörd #mosad #smärta #karolinskasjukhuset #solna #skada #skadad #blåmärke #ont #hejhåvaddetgår

Gillar

Kommentarer

Jojje
,
Stackare. Allt drabbar dig 😊
Ser ut som att du har varit på en dååålig date haha.. Lämna han! 😉
Det där med att du hoppade in mellan vagnarna.. jisses.. action-anna eller?
Lite Disney över det hela...eeeeh
Nåja tur att du inte slog i skalle, för då hade du blivit en grönsak.
Never ending sad story.
Ladybug
Ladybug,
Liten Jojje, nu överdriver du väl ändå? 😋 Det är väl inte så mycket som drabbar mig? Tycker att jag är ganska skonad, i jämförelse med vissa andra, moahaha. MEN, det här var verkligen galet. Kanske t o m lite Disneygalet. Hmm... Undrar om man kommer att göra en film om det här!? Jag kanske kan bli rik! MOAHAHA!
nouw.com/ladybug
Jojje
,
Nä det finns ju några väl utvalda stackare som har det värre än dig 😉
Får se om du han hustla till dig försäkringspengar, så du kan köpa dig ett positivt liv.
Muppen som mosade dig ska ha varning och löneavdrag, minst.. eller kanske t o m galgen! 😉
Gör som kändisarna, visa upp dig som en stupid mafakker och få miljoner....samhället alltså. Skriv en bok, folk älskar ju att gotta sig i andras liv.
Tror du blir mer rik om du säljer sex... haha!!
Ladybug
Ladybug,
Vem har nämnt pengar här? Haha. Men visst, hade jag bott i USA hade jag blivit rik av detta! Untz untz. -Men jo! Jag tycker synd om mig! Det kommer säkert dröja länge innan livet är normalt igen med träning och hela rasket och det suger getballe... 😟 Och eftersom det är min blogg får jag klaga hur mycket jag vill! HA! In your face, dude! 😋
nouw.com/ladybug
Jojje
,
Well försäkringen kan nog ge dig, eftersom det är en olycka.. JAG drar alltid upp beeengarna 🤑😈 Ja din blogg, du får gärna sabba ditt liv och grina över det dumbo 🙊🙄 Kunde inte låta bli haha, du har så fjantiga taggar utåt 🤗