Mys!

I torsdags firade vi att min karls skilsmässa gått igenom ❤️ Han och hans ex hade skickat in alla papper fedan innan vi träffades, men fick sedan ett halvårs betänktetid då minderåriga barn bott i hushållet under tiden för äktenskapet, så det har tagit sjukt lång tid för processen att gå igenom. Men nu så! Hah! Min pojkvän har ingen fru längre 🤪 Bara världens bästa flickvän 😉 Hur som! Mina vänner från Göteborg var på visir, så vi var ute och käkade och skålade lite.
Igår var det dags för den stora dagen: Påskmiddag hos Gs pappa med familj. Det var ju inte igår man träffade dem, om man säger så! 😂😱 Men allt gick bra och vi hade riktigt trevligt. Jag tror till och med att de tycker om mig 🤗
Efteråt drog vi oss hem till G för filmkväll och mys. Kärleken blomstrar och livet rullar på. Vi är lyckligare än vad vi någonsin varit och det är en konstig, men underbar känsla.
Idag är G och repar, ny spelning imorgon. Jag har legat i soffan och druckit kaffe och läst och haft det skönt. Nu har jag en ansiktsmask på och ska snart ta en dusch.
Är sugen på rökt lax, funderar på att göra något med det till middag. Livets svåra frågor.
Peace out och glad pårre till er alla! Med eller utan spik i handen...

Jag och kärleken för ungefär 16 år sedan ❤️
#påsk #gladpåsk #svärfar #kärlek #vänskap #skilsmässa #förhållande #vardagslyx #bodyshop

Gillar

Kommentarer