Lesbisk kontroll

Såg en intressant meme igår där det framgick att om lesbiska kvinnor kan kontrollera sig framför tjejer med korta kjolar borde män också kunna göra det.

Tänkvärt.

Vad är det med män som gör att så många ändå anser sig ha rätt till att våldta? Och varför kan de inte kontrollera sina sexuella lustar? Och varför kan kvinnor kontrollera sina? Det måste ju vara något genetiskt. Vissa säger att det ofta handlar om kultur, men det håller jag inte med om. Man måste ju ha en speciell sorts psyke (personlighet) för att vilja våldta någon. Våldta på riktigt. Alltså inget tjafs om rollspel hemma i sängkammaren eller vad man gillar att fantisera om.

Utöver de manliga männen som våldtar finns det ju en del kvinnor som är ganska grabbiga av sig. Än en gång tänker jag inte på det du tänker på ( ;-) ) utan jag tänker på oss som beter oss och ser ut som klassiska kvinnor men har en lite mer "brutal" framtoning. En sådan där kvinna som ofta får höra av männen att "de känn som en i grabbgänget". En sådan som jag som kan prata och skoja om allt och så vidare.

När jag började filosofera angående ovanstående med manligt och kvinnligt insåg jag att jag har ju faktiskt lite svårt att sätta gränser för vad som är okej och inte okej. Beror det på att en del av mig är grabbig? Eller beror det på uppfostran? Kulturen? Jag har några vänner som är som jag och jag tror banne mig att de är likadana... Svårt att ta ett nej, tjatar gärna för att få sin vilja fram etc.

Sedan är det förstås extremt långt mellan tjat och våldtäkt, men ändå.

Är det en manlig genetisk grej, det här med våldtäkt? En manlig felande kromosom eller nåt, som kan föras vidare från generation till generation. Eller något som blivit fel under graviditeten? En diagnos man kan bota?

Jag tror att någon måste forska angående detta! Kanske vi kan utrota våldtäktsmännen helt och hållet om man bara vet var orsaken ligger?

Nä, nu svamlar jag igen!

Bäst att gå och äta pannkakor istället. Tooooorsdaaaag!

#norapecountry #våldtäkt #lesbisk #manligt #kvinnligt #filosoferamera #godnatt

Gillar

Kommentarer

Jojje
,
Det går ju alltid fel... 😊

Tänk om du har våldtagit någon kille?
Envisa Anna på jakt och med en hög XXX-drift.... liksom.

Rädda sig den som kan.. typ.
Ladybug
Ladybug,
Alltid irriterar det någon 😉
nouw.com/ladybug
Jojje
,
Ja så kan ju DE där också svara...... Gzzzz...