Guds misstag

Ingen är felfri, inte ens Gud. Han skapade mannen och insåg för sent att en viktig del skulle bort. Ack ack.

Stympning är fel, var på kroppen det än sker, när barnet inte är gammal nog att ta det beslutet själv. Könsstympning är fruktansvärt och jag förstår inte hur det kan vara lagligt i annat fall än om det är i medicinskt syfte. -Ändå fnissar jag åt denna meme. PK deluxe. Har gått med i en Facebookgrupp som heter 'Religiösa säger så roliga saker' och den gruppen är verkligen galet kul. Inte bra full med memes, utan även printscreens från diskussioner med mera. Är du ateist eller bara har tråkigt, gå med i gruppen! It's super duper mega fun!

😎

#religion #humor #skämt #misstag #ingenärperfekt #pk #landetpk

Gillar

Kommentarer

Jojje
,
Finns mycket knas.. Värst är det ju för tjejer som könsstympas.. det är verkligen sick... vafan vara ihopväxt tills oskulden ska blåsas bort, då ska de snittas upp.. huuuaa.
Sett den där filmen.. hmm måste googla..
Desert Flower.. eller En Blomma i Afrikas öken
https://www.youtube.com/watch?v=d_yJxCr01Rw
Ladybug
Ladybug,
Ja, det är så fruktansvärt! Inte många män som lider av att de blivit av med förhuden, men kvinnorna alltså... Fy fan. Och de flesta utan bedövning! Visste inte att man gjort en film av den boken, har hört talas om boken och att den ska vara så bra, men jag pallar verkligen inte. Det skulle väcka mitt hat så pass att jag bombat alla idiotiska länder med... ehhh... Nä, har inget att bomba med 😟
nouw.com/ladybug
Jojje
,
Jojje
,
Mmm.. så är det..
I filmen så har de en scen som visar.... när mamman och hon går ut till nån ödeplats i öknen.. var väl typ 5 år... och en sådan där "medicinkvinna" utför ingreppet.. vilker är att skära bort vissa delar och skära sönder så att det ska läka ihop... ja de syr ju ihop allt förutom någon liten öppning.. Tänk dig den maktlösheten som liten. Kultur och tradition, jäkla märkliga påhitt alltså..
Ladybug
Ladybug,
Så jäkla vidrigt!
nouw.com/ladybug