Glad midis!

Speciellt glad är då inte jag, men what the heck 😜 Armen gör bara ondare och ondare och jag saknar min Storgris sjukt mycket! Han på landet med sin papa, vilket kändes som en bra idé från början eftersom vi ändå "bara skulle ta det lugnt". Nu hade jag behövt hans stora starka famn, hans humor och hans pussar. Det var typ mitt på dagen igår som armen började kännas sämre och fram emot kvällen var det ju superbajsigt och natten var tuff. Idag har handen börjat svullna och bli blå, så nu försöker jag att inte använda armen så mycket. Blir alltså inget bloggmarathon 😉 Egentligen skulle vi har dragit hem till min kompis L på midisfirande, men jag pallade inte i slutändan.

Jag och mina smågrisar drog en sväng till Akalla by där man firade midsommar för fulla muggar. På bilden nedan har M munnen full av brända mandlar och kort därpå hoppade de i en hoppborg. Kul att så många människor var där! När barnen tröttnat gick vi och handlade en massa gottis och sedan drog vi hem. Efter det har jag mest bara legat i sängen och klagat i min skalle. Tyst för mig själv, alltså. Haha. Fan vad mesig jag känner mig! J tror att det är en spricka ändå och säger att eftersom han är 1/3 sjukgymnast ska jag lyssna på honom *fniss* men jag får se hur jag mår i morgon. Är jag ännu mer svullen får jag väl ringa 1177 och höra med en expert om det är normalt.

Barnen vill kolla netflix och käka chips, vilket fungerar bra för mig så att jag kan ligga här och bara ta dagen som den kommer. Lugnt och skönt, men ändå lite tråkigt. Det hade varit kul att fira mer lite liv och rörelse, men det får jag väl spara till nästa år.

Peace out och hoppas att ni har en bra dag! ❤

#midsommar #fest #vila #skadad #påkörd #roadkill #tacos #akalla #husby

Gillar

Kommentarer

Jojje
,
Finns den där snubben ens på riktigt? haha
Du skriver mer som att det är en fantasi..doooh. Nä bildbevis och pussbilder.... moahaha 😉
(älskade bloggspråk...)
Vad har du klagat över nu då?
Näää over and out nu då va din skitmagnet haha...RETAS
Ladybug
Ladybug,
Näää, han gör ju inte det 😟 Hemskt tråkigt... Men jag måste ju försöka få folk att tro att jag inte är ensam. BUHU.
...eller?
nouw.com/ladybug
Jojje
,
Folk är ensamma oavsett... boohoo 😊
Kvittar väl ändå vad andra tror om dig?
Well well... lite
https://www.youtube.com/watch?v=brd-ssFxMnQ
Ladybug
Ladybug,
NEJ! Alla måste tro att jag är typ drottningen av... ehh... Sand?
nouw.com/ladybug