Dagens snackis

Galenskap med upploppen igår.. Man blir både arg, ledsen och rädd. Har ni sett någon av filmerna som cirkulerar på nätet?

Ännu mer galet är ju att vår inkompetente statsminister kommer att säga 'oacceptabelt!' och sedan gå och ta en kopp kaffe eller nåt. Det mesta den karl säger är... käbbel! (Seeeeee what I did there? 😜) Sedan läser man om en annan idiotpolitiker (Lööf) som tidigare föreslagit att man ska låta ungdomarna som bränner bilar få jobba hos polisen. What!?

Polisen borde skjuta dem med gummikulor så att de får ont och kanske lär sig att det inte lönar sig att förstöra för andra...

Länk till Omni som bjuder på länkar till olika reportage: HÄR

#brottochstraff #höjstraffen #galenskap #käbbel #sd2018

Gillar

Kommentarer

robert
,
inkompetent stadsminister -?
Först;,,, otroligt lättköpt skrivet om Löven Anna och det är enkelt att ha åsikter i stil med luftpankakor eller hur? Prova att tänka till och försök gå i hans skor, du har ingen aning....

Sen,,,,Säga vad man vill om Lööv men hon har en lösning, ett förslag, en vision. När du kritiserar så ger du inget som helst alternativ, bara ett torrt klagomål. Så jävla corny och B. Försök snälla att inte gå den usla och lättköpta vägen.


robert
,
..och att skjuta gummikulor, hmmmm!
Jojje
,
Jag var och förtidsröstade 😊
Det är verkligen rätt att knuffa bort en stammande sosse som snackar som en påtänd tant...
Får väl se hur det landar, sandlådepolitiken, där de ska sprätta runt och dissa varandra....vuxenmobbning så det sjunger om det. Nä fokus och bestämdhet. De kacklar liksom bara om vad de tycker är rätt och fel. Låst läge.

Inget större kommer troligen förändras, individer sabbar mycket i samhället.
Man får stå på egna ben och roffa åt sig bäst det går 😊
Nåt annat är fan naivt!