Bye bye, mr Wrong!

Idag dök ett sådant där minne på Facebook upp. Tydligen var det den 26/3 som mr Ex friade till mig. Ett mycket konstigt frieri i mångas ögon, men jag var så nöjd och tyckte att det var perfekt (jag fick ju om inte annat en bytta Cherry Garcia i present! ;-) )

Under så lång tid trodde jag att han var rätt, min Mr Ex. Idag när jag såg minnet blev jag påmind om hur fel man typ alltid har när det kommer till kärlek. Hur ofta orkar folk hålla ihop för alltid egentligen? Mina föräldrar gjorde i och för sig det och jag känner ändå rätt många vuxna som lyckats hålla ihop läääänge, så hoppet är inte ute. MEN. Det finns alltid ett men, right? Nä, ska inte börja filosofera om sådant nu. Det jag ville skriva om är att när jag såg detta insåg jag att nu är det över på riktigt. Vi är helt klara med varandra, jag och mr Ex. Bolånet står på mig, vi har deklarerat det sista, vi har inga kvarstående ärenden att utföra tillsammans. Sex år borta. Bara så där! Så jäkla onödigt! Slöseri med tid, kan jag tycka, när man ändå inte kom ut med något gott av det hela.

Tyvärr är det ju sådant som händer. Man gör fel val här i livet!

Därför ska jag hoppa över till nästa ämne: Storfot aka Storgris! (han är storgris och jag är lillgris, nöff nöff, jätteromantiskt!)

Det är konstigt nog skönt att ha ett sådant här knäppt förhållande där grabben knappt vill erkänna att man är i ett förhållande, haha. Vi vet att vi inte kommer att flytta ihop, vi vet att vi aldrig kommer att gifta oss. -Men vi är nöjda ändå och njuter av varandra och av stunden. Jag trodde aldrig att jag skulle vilja ha det så, men här sitter jag och är nöjd med upplägget, haha. Kanske tröttnar jag på det längre fram, kanske börjar jag sakna att ha riktig kärlek, ett riktigt förhållande, men ack vad skönt det är att veta att livet är mitt och ingen annans. Skönt att inte vilja leva tätt inpå varandra, att inte vilja planera framtiden ihop.

-Tänk vad mycket lättare det blir när det väl tar slut ;-) Nä, men det är skönt att ha det så här. Just nu. Jag vet dock att jag är dum i huvudet och längre fram kommer vilja träffa någon som vill leva typ ihop för att sedan kunna göra hjärtat ännu svagare, men den dagen den sorgen.

Fast hmmm... Jag har börjat inse att jag faktiskt skulle vilja ses mer än typ en gång per vecka och ibland blir det mer än en veckas mellanrum, vilket är på tok för långt! Men både han och jag har stress och det är inte alltid lätt att få till eftersom det hänger på att jag måste hinna och orka åka till honom. (han är ju superallergisk mot pälsdjur och kan inte besöka min lilla håla i hooden)

...och hmm... Jag börjar också bli lite nyfiken på hans vänner. Och mina är nyfikna på honom! Haha.

Från en sak till en annan: Fy fan vad stökigt det är här hemma! Blir galen. Men är så trött, så trött och ju mer jag plockar desto värre ser det ut. Nu måste jag nog vila lite ;-) Adios och på återseende!

#storfot #kärlek #hjärta #sorg #svek #hat #livetpåenpinne #gammal

Gillar

Kommentarer

Jojje
Jojje,
Sitter du där och är svettig och arg nu? 😉

Ja men tänk om eeeh storfot bara är en fantasi?
Och egentligen så ligger mr rabbit i byrålådan. HAHA!

Avslutar med löjliga Dallas, bara för att jävlas.. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=AU7KO7xjF_k
Ladybug
Ladybug,
Ja... Troligen är det så! 😃 Det är det som är så himla bra med att blogga: Man kan bestämma själv vad man vill skriva! Hah! Idag vann jag fem miljoner på lotto, t ex 😉
nouw.com/ladybug
Jojje
Jojje,
Precis! Det/den som inte syns i bloggen finns liksom inte. moahaha..
Du borde vlogga!
CN
CN,
Hehe, kan det vara killen som du hade som omslagsbild? 😃
(sorry för stalking)
Ladybug
Ladybug,
Hmm... Omslagsbild? Har väl inte haft någon snubbe där... Eller? Är jag gammal och senil igen :-/
nouw.com/ladybug
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229